torsdag 12 december 2013

Är så stolt att jag nästan spricker!

Är nyss hemkommen från ett underbart fint luciafirande på Alfreds och Fabians förskola! Så duktiga alla barnen är och allt från dom allra minsta till dom största barnen klämde i från tårna när dom sjöng!
Är så stolt över dessa små prickar att jag nästan spricker och en tår letade sig fram som vanligt på såna här firanden när dom står där framme och sjunger så fint!!
Kallt var det och knappt en snödroppe kvar. Så tråkigt, nu är allt åter så där blött, mörkt och tråkigt igen. *suckar högt* Snälla herr vinter, kom tillbaka igen!!
Hej små tomtar slå i glasen! Alltså Fabians stil, jag dör en gnutta, han är som en liten slarvas och klär sig så man nästan skrattar ihjäl sig! Älskar när barnen klär sig själv och tycker att dom är finast på hela jorden!
Nu sitter alla mina små tomtenissar under en filt och tinar upp dom stackars små iskalla fossingar efter att ha ätit så goda ljumna lussebullar!
Grabbarna har hittat en nygammal julkalender från 80-talet, nämligen underbar Trolltider som dom sitter och plöjer igenom! Älskar den kalendern och det har alltid varit min stora favorit!

2 kommentarer:

  1. Hej. Snälla skulle du vilja lägga ut receptet på bouny som du gjorde förra året. Försökte leta igenom men hittade det inte, de är ju sååååå goda. Tack för en super bra blogg.
    Kram Mia

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!