söndag 3 maj 2015

Frihet!!

Nämen så va det söndag igen och den här helgen har gått... Nä då, vi har en dag kvar här på smultronstället! Så jag ska suga ännu lite till av att få vara här!;-)
I fredags var vi på kosläpp en mil härifrån!
Massor av folk och massor galna kossor som nådde en "frihet"!! Ja alltså den glädje som spritte i deras kroppar, den blev man ju alldeles glad i hjärtat att se!
Även om dessa kossor går inne hela vintrarna helt fritt inne i ladugårdarna. Så blev dom galet glada för att komma ut och känna gräset under deras klövar!
 Jag vet inte vad det blivit med Alfred och Douglas? Dom är såååå fjantiga när det kommer till djur och att vara modig och klappa dem.. De backar flera mil för att slippa klappa dem. Men inte Fabian inte.. Nä han skulle nästan velat kliva in i hagen för att gossa med kossorna!
 Perfekt engagemang av denna gård och de bjöds på massor av bullar och mjölk! Eftersom att jag själv inte dricker mjölk, fick de andra göra det istället!
När vi kom hem gick jag och la mej... Ännu en dag med huvudvärk och feberkänslor... Alltså VAD är detta? Mår skit på helgerna...
Jag sov till och från hela fredagen, men kvicknade till framåt kvällen och kunde i alla fall hänge med familjen, spela spel, äta och titta på TV!
Tröttheten har varit fruktansvärt hemsk de sista veckorna. Jag vet inte om jag drabbats av allergi av någotslag? Eller så är det helt enkelt bara en helt vanlig konstig förkylning som ger en fruktansvärd trötthet...
 Igår packade vi in oss i bilen och styrde den mot Helsingborg och Väla centrum! Vi skulle fixa lite ärenden på IKEA, men något IKEA besök blev det inte.. De blev andra roliga affärer istället och massor av god mat!
Älskar konceptet på Väla! Alla kan äta vad de vill från alla olika resturanger! Jag och Jonas åt sushi, Douglas och Fabian pannkaka och Alfred köttfärsås och spagetti från 3 olika resturanger fast vi alla satt på samma ställe! Något att ta efter för många köpcentrum!
 Vi köpte varsina gräddbullar på gräddbullerian! Alltså MUMS säger jag bara! Fantastiskt goda!!;-)
 Ätit, ja det är de enda vi har gjort den här helgen känns det som.. Har det inte varit mat och dryck, ja då har det varit fika.. Kände jag mej tjock innan, ja då är det inget mot vad jag gör nu.. För det känns som om jag rullar fram. Men gott har det varit... Idag är det nya tag som gäller! Stenhårt GÄLLER faktiskt!
Socker får mej verkligen inte att må bra någonstans.. Nä de får väl ingen att må bra.. Det går väl kanske bra att äta så här någongång ibland, men inte alltid för någon!
 
Som sagt fika... Vi har besökt lite småfik som ligger häromkring, sååå mysigt!
Den här helgen har vekligen varit bara-vara-och-andas-helg! Precis vad vi/jag behövde! Att vara med familjen så här, bara vi! Ja det behöver vi alla, bara landa här och nu!! 
 Nu ska jag bege mej ut i solen! Våren fullkomligt exploderar ute och man nästan hör hur björkarna spricker ut och snart är det helt grönt här nere, lööövlie!!

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig helg ni har haft! De där gräddbullarna är som sagt farligt goda :-)
    Ha en fin vecka!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Gud så härligt, riktiga sommarkänslor!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!