tisdag 25 maj 2010

Trött....

Och det beror inte på barnen. Nej, det är bara jag själv som inte kan sova på nätterna. Låg och vred och vände mig inatt till klockan nästan var halv två, men då höll jag på att ge upp. Nu på morgonen därimot så är jag som ett lik. Skulle lätt kunna sova hela förmiddagen. Jag hatar mornar. Jag önskade jag hade varit lite mera morgon pigg med tanke på att barnen är det.
Jag hoppas att jag blir morgon pigg när jag blir gammal för det har jag hört att man kan bli! ;)
Så inatt har jag fått 6 timmars sömn, vilket jag känner är alldeles för lite timmar för att jag ska orka. Men sover jag idag på dagen på kan jag absolut inte sova inatt. Jobbigt att när man kommer in i en sån här dålig ond cirkel. Ikväll ska jag gå och lägga mig klockan tio och hoppas på att få somna! Nu är det dax för dagis för barnen och en promenad för mamman!

2 kommentarer:

  1. Jag har gått från att vara en ren nattmänniska som jobbade som bartender på nattklubbar till att knappt orka hålla mig vaken efter tio, det är inte heller kul. Jag är inte morgontrött utan går upp med Magnus varje morgon vid tjugo över fem bara för att han ska slippa gå upp ensam men jag skulle gärna orka vara uppe längre på kvällarna, åtminstonde på helgerna. Som tur är så han lika trött, alltid något ;-)

    SvaraRadera
  2. Är du lik mig så kommer du att vara morgontrött hela livet. Därför jobbar jag natt. Puss/mamsen

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!