måndag 3 maj 2010

Drömmen som kändes så sann....

Inatt drömde jag en så san dröm. Jag kände hur jag kunde ta på den. Jag kramade min vän som har varit borta från detta jordliv i över ett år nu. Hon var så lik sig. Som vanligt var det hon och jag som höll låda, tjatade så att lärarna blev galna. När vi två kom ihop så kunde nog vem som helst gå oss på nerverna;-)

Men inatt var hon och hälsade på mej. Hon såg precis likadan ut och jag kände att jag längtar så mycket efter henne. Jag kunde ta på henne och krama om henne. Det var en sådan skön känsla som jag kommer leva på i veckor!!

Varför drömde jag om henne nu för? Varför kom hon just till mej inatt? I vilket fall är jag glad att hon kom just till mej och hälsade på!

Hennes lilla dotter var nästan lika gammal som Fabian är nu när hon plötsligt rycktes bort. Hon hade hela sitt liv framför sig och hon var SÅ glad över sin lilla Flisan! Även om vi inte träffades så ofta längre så var hon ändå den tjejen som hon allid varit innan glad, positiv och sprallig!!

Jag saknar dej Ellinor och jag hoppas att du har det bra i himlen!!!
♥♥♥♥♥♥

5 kommentarer:

  1. Jag tänker oxå OFTA på Ellinor. Vi hade inte haft någon kontakt med varann på flera år men så hamnade vi i samma föräldragrupp. Loke o. Felicia är lika gamla. Det klickade direkt. Vi bestämde en date o. dagen efter gick hon bort... Känns fortfarande så ofattbart! Hon är saknad.

    SvaraRadera
  2. Efter de två första meningarna visste jag vem du drömt om, konstigt! Hon är säkert med oss på ett eller annat vis tex i drömmar eller när man är med Flisan känns det ofta som hon är nära som ett vakande öga....hur som helst så var det fint skrivet/Eva-Lena

    SvaraRadera
  3. Jag tror att när vi drömmer om de som gått bort, är det för att dom besöker oss för att se hur vi mår och visa ur dom mår. :-D Kram

    SvaraRadera
  4. jag tänker mycket på ellinor. vi sågs inte heller mycket sen jag flyttade från malung men man var ju alltid vänner.. det var så sjukt när hon bara försvann.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!