måndag 10 maj 2010

Trött och pigg....


Natten har varit skit jobbig. Fabian som ALLTID är så snäll och sover bra har bara gråtit och skrikit. Han har inte kommit till ro hur jag än har gjort. När han ska och skulle äta så bara svamlar han runt och vet inte om han är hungrig eller inte. Det verkar som inte vara magen iallafall. Eller ja det kan det ju vara, gud va det är svårt när de inte kan prata. Men för ett ögonblick nu på förmiddagen sken han upp som en sol för att 2 minuter senare börja stört gråta igen...:-(

Alfred har oxå varit vaken i omgångar. Inatt hade han över 40 grader, medans nu på morgonen bara 38! Han är mycket hängig och vill helst bara ligga ner. Saken gjorde det ju inte bättre när storebror bara råkade knuffa ner honom från sängen så han slog sitt lilla huvud. (Förmodligen hade lillebror gjort något först...) Så idag kan jag säga att det är gråtfest på bokgatan 6... Ingen rolig dag med andra ord... Är Alfred inte piggare imorgon så blir det ett besök på vårdcentralen!

Typiskt mej med, när jag får vila lite (de sover nu båda) så kan jag inte. De bara spritter i kroppen... Jag trodde att dessa "födabarn hormoner" skulle släppa nu när Fabian är över 2 månader. Men ingen är gladare än jag att få lite extra energi!!!

Så istället för att vila blir det nog projekt måla fönster på övervåningen... Ja, jag vet jag är en konstig prick;-)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!