tisdag 11 maj 2010

9 år!

För 9 år sedan vid denna tidpunkt visste jag inte att jag skulle träffa min STORA kärlek. Jag hade precis avslutat ett lång förhållande och skulle vara fri som en fågel och bara vara själv. Men så blev det inte. Istället gick jag in i ett nytt härligt förhållande!
Jag var på fest här i byn och där bara dök han upp från ingenstans och jag kände att han ska jag ha;-)!! Och jag får som vanligt det jag vill ha...;-)
Nu har vi ett stort vacker hus, 3 älskade små killar och inte att förglömma varann!!! Jag är lika kär som jag var för 9 år sedan, om inte ännu kärare i min Jonas!!!
Men nu väntar jag även på att få en till ring på mitt finger. Men jag tror snart att jag ska sluta vänta för någon till ring det verkar jag ändå inte få.... Bitter? Ja som fan;-)!! Så snälla älskade Jonas kan du inte snart fria till mej? Jag vill så gärna heta det som ni andra i familjen heter, visst klingar det fint i munnen: KAROLIN GRUNDITZ!!!

Tänk va fina barn vi har gjort jag och min kärlek!! Jag älskar dej JONAS!!!

7 kommentarer:

  1. Underbart skrivet min älskade vän! Å bröllopet de kommer jag på ska du se ;-)

    SvaraRadera
  2. Vad söt du är =) Jonas har tur som har dig. puss puss

    SvaraRadera
  3. Visst är det underbart, att få träffa den rätta och bara bli mer och mer kär för varje år som går. Tror faktiskt inte många upplever det utan lever, precis som jag gjorde i sisodär en 100 år innan Magnus, i ett okej förhållande och tror att det är så det ska vara... ( mitt var inte ens ok men ändå )
    Klart han måste fria!! Efter 9 år och tre söner, kom igen nu Jonas!!
    Stora kramar Malin

    SvaraRadera
  4. Annars kan du göra som jag, ta saken i egna händer, ganska trevligt det med.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. oh vad gulligt :)
    hihi.. vad fina ni är!!
    och gulligt skrivet..
    tjata på du, de kommer nog snart ska du se :)
    här hemma bestämde vi de tillsammans, eller ja, tjata nog mkt innan han tillslut gick med på de.. sen var jag arg över att man inte fått nå frieri sen..
    så de kan vara :)
    lycka till gumman och hoppas ni blir friska snart! här hemma gick de över? men har hållt på såhär i 5 veckor nu, LESS är vad man blir!
    Många kramar!

    SvaraRadera
  6. Får hoppas att du får som du vill, det tar nog bara lite tid för Jonas.

    Här sa jag att ska det bli några barn så vill jag vara gift så när vi fick veta att vi väntade Judit sa Ralle: ja, då är jag väl tvungen då.... eller nåt sånt. Kanske inte så romantiskt men man kan ju inte få allt!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!