torsdag 27 maj 2010

Slarv Maja.....

Jag är extremt duktig på att dra på saker och ting. Speciellt när det är mig själv det handlar om så som att tex boka en efter kontroll på Mvc. Hur svårt kan det vara att lyfta på luren och boka en tid. Fabian är 3 månader så snart kanske en efter kontroll är för sent;). Imorgon ska jag lova mig själv att ringa!
För en månad sedan fick jag att jag skulle förnya mitt körkort. (Herregud har jag redan haft det i 10 år. Hur nu det går till med tanke på att jag fortfarande är 20 år;)) samma visa även där. Jag ser papperet varje dag men jag gör inget åt det. Ska det vara så jobbigt att åka och ta kort på sig själv och sedan skriva under och skicka iväg det.... Helst inner det väl gå ut innan jag får fingrarna ur och fixar det. (Giltigt till den 5/7-10)
Annars är jag snabb att fixa saker och ting här hemma eller när det gäller barnen. Men som sagt när det kommer till mig själv så blir jag en riktigt slarv Maja och tänker att jag ska göra det sedan. Något sedan verkar som om det är väldigt segt hos mig.... Men nu har jag bloggat om det så nu kan jag inte längre skjuta det framåt och ta det sedan;). Desutom har jag ju er som påminner mig!:)

2 kommentarer:

  1. Vet precis vad du menar, är likadan själv =) Så du är inte ensam min vän =) kram

    SvaraRadera
  2. maria nyström27 maj 2010 kl. 21:46

    Kommer ihåg när du gick och tog körlektioner . Var det verkligen 10 år sen.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!