tisdag 4 maj 2010

Tisdag!!

Idag har jag varit och lyxat till det med en fotbehandling. Det var helt underbart och känner nu att jag väger 5 kilo mindre. Mina fötter var verkligen hemska efter en graviditet som varit en stor belastning för mina stackars fötter... Så nu har jag lovat mej själv att sköta om de små juvelerna och ge dem smörja varje kväll;-)!!
Passade även på att boka in min helkroppsmassage och ansiktsbehandling som jag fick när jag fyllde år!! Sedan kommer bli fräschaste mamman i hela Skillingaryd;-)!!

Vädret är trist som bara den så i eftermiddag hade jag tänkte bli klar med ett av alla projekt vi håller på med här hemma. Jag håller på att måla barnens bord, stolar och soffa. Douglas fick detta sett när han fyllde ett. Det har blivit använd en del men varit träfärgat och inte så snyggt. Så nu är det sista målningen som gäller idag så det är bara att hålla tummarna att barnen är på humör så att de kan vara med mig ute i garaget och fixa och dona med mej;-)!!
För jag hinner inte måla ikväll (vill ju att allt ska bli klart på en gång...) för då ska jag på gympamöte. Jag har lovat att ta hand om 2 års gympan i höst. Alfred ska äntligen få börja, vilket jag tror att han kommer att älska!!
Oj, oj vad klockan går fort. Nu var är det vist tajm att hämta barnen på dagis!!

1 kommentar:

  1. 2-års gympa! Ååå va kul det lät! Tänk om dom hade haft sånt här...
    Å visst är det kul att måla! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!