fredag 21 maj 2010

Myyyys!

Sitter uppflygen i en fåtölj i vårt stora uterum och myser! Det är så skönt att att vara här vid havet!! Barnen somnade utan protester i sina sängar med mätt och goa magar. Deras lungor var fyllda till max med havsluft och då är det ju inte så svårt att somna;-)!

Kusin Elvis är med oss hit så Douglas och han leker konstant hela tiden!! Alfred lufsar med dom och tror han är lika stora som dom;-)!! Jag och barnen åkte hit på eftermiddagen i bilen och Jonas kom efter några timmar på motorcykeln. Hoppas att vi kanske får lite tid han och jag och ta oss en liten tur här nere!! (Romantiskt!)

Men dagen började inte särskilt bra... Vår Emil (Alfred) gjorde sitt första hyss vid halv tio. Han sprutade ner hela vårt toalett golv med tvål. Jag kan bara säga att det inte är det lättaste att få upp. Jag har skurat och skurat men skiten sitter fortfarande kvar... Någon timme senare sover Fabian gott tills Alfred sätter tänderna i honom. När jag kommer in i rummet har han bitit i hans öra och bloden rinner. Nu är stackars Fabians öra blått och svullet och jag är lite orolig så att han inte kan ha fått in något från Alfreds mun. Borde han kanske ha fått en stelkramps spruta? Människo bett är väl ganska farliga??

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskade och hoppas på att det ska börja regna på vårt plåttak för det är ju så myyysigt!! Men imorgon vill vi ha massor av sol för det har jag beställt!!

Natti natt alla fina människor!!!

1 kommentar:

  1. Människomunnen har ju en del bakterier dock kan man inte få stelkramp så...låt någon titta på det om det inte lagt sej,blir värre eller om han får feber kan ju bli en infektion.
    Hoppas ni har det gott & att lugnet lägger sej :-) kram,Kate.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!