måndag 24 maj 2010

Baka baka liten kaka!!!

Idag har jag och barnen haft en fantastisk mysig dag! Vi har bakat 4 sorters kakor. Smarta jag drog igång med massor av bak och fick till min stora besvikelse se att jag hade minimalt med smör och socker. Två av huvud ingredienserna till alla kakor...;-) Så vi gjorde bara enkla satser och ska baka mera någon annan dag!!

Inget tjat och gnäll från varken mamman eller barnen idag. Så en STOR stjärna till oss alla 3!! Skönt att man kan gå och lägga sig och känna sig nöjd över det!!

Så nu sitter jag här alldeles matt i kroppen efter en helt underbar helkropps massage. Fick huvudvärk så fort hon började och knåda. Nackdelen var att jag inte riktigt kunde slappna av de första 20-30 minuterna. Så när hon väl slutade så var det äntligen dax för mej att slapna av. Borde börja tänka lite mera på mej själv och gå och unna mig lite oftare med sådan lyx, man blir en gladare mamma då har jag märkt!!;-)

Har även hunnit med en sväng på home party. Inget köpt för mej för denna gången. Men vi fick supergod mat och fika. En morotskaka som var himelsk god. Och så förstås en massa kakel och tjat på oss tjejer. Skönt at få prata av sig lite;-)

Funderar på om jag nu ska måla, sy eller gå och lägga mej och se på film? Samtidigt som jag är trött och slö så spritter det i kroppen;-)
Vårt köksgolv efter bakningen, mer på golvet än i skålen;-)!!
(Har fortfarande inte hittat instalations skivan till kameran, så är det någon som har en EOS 350 digital kamera, så får ni gärna låna ut er skiva!!)

3 kommentarer:

  1. Har du försökt söka på nätet? Många kameramärken har sånt.
    Min kamera laddar upp sej själv i datorn, utan skiva. Gör inte din det?

    SvaraRadera
  2. Nä den gör ju inte det:-( Så surt. Det är tur att man har kamera i mobilen så att man kan ladda upp några bilder iallafall;-)!!

    SvaraRadera
  3. http://software.canon-europe.com/products/0010192.asp

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!