onsdag 12 maj 2010

Paket frossa!!!

Ännu en dag, en lååång dag utan Internet. Något galet har det blivit med min dator. Internet vill inte alls fungera. Så när äntligen Jonas kommer hem med sin dator så kastar jag mej över den så att jag kan stilla mitt Internet behov. För det är stort det kan jag lova... Nästan så jag har skakat i hela kroppen för att jag inte fått min dos av cyber;-)....
Igår hade vi paket fest här hemma. Vår fina vän Lasse kom och hälsade på oss. Tyvärr blir det allt för sällan nu för tiden (förr umgicks vi var och varannan dag.) Men så tog han ju steget och flyttade härifrån. Ända till Värnamo och då blir det ju så himla långt och åka så då träffas vi så sällan;-) (Till Värnamo är det 2.5 mil för er som inte vet,;-)
Han hade iallafall med sig 4 paket! Ett till mamman i huset, ett till lillebror, ett till lilla storebror och ett till storebror!! Jag kan bara säga att han sugit in all info om vad vi önskar oss från min blogg!!!
Jag fick just de armbandet med en dalahäst som jag har önskat mej. Douglas fick sin älskade lavalampa och Alfred en spiderman och Fabian fick söta små sommarkläder!!! Tusen, tusen tack snälla Lasse för allt!!!!!

Just nu sitter jag och väntar på pizza. Måste få fira in långledigheten för de som har fått det! Helgen blir lugn, så skönt att inte ha något inplanerat utan bara vara med sin älskade familj!!! Vi hade tänkt att åka ner till havet. Men i detta skitväder så är det inte så trevligt att bara sitta där och glo....
Guuud så skönt med Internet igen!!!!;-)

2 kommentarer:

  1. Vänta lite nu.... Är han fortfarande singel??? Och fixar presenter enligt vibbar och ledtrådar via en blogg???? WHAT???!!!! Snälla singel-tjejer - åk till Värnamo och leta gör GUDS SKULL upp denna man!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Japp han är singel fortfarande!!;-) Men glömde ju skriva varför vi fick presenterna. Jag o Douglas har fyllt år. Fabian har blivit född och Alfred han var väl så snäll... Men jag tycker absolut att alla singeltjejer ska åka till värnamo och leta upp honom. För någon bättre kille finns inte!!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!