fredag 30 april 2010

Valborgsmässoafton

Hade suttit och skrivit ett lång inlägg, men det blev så deppigt så jag tog bort det... Är lite nere idag. Vet inte varför. Hade man inte vetat bättre så hade jag trott att jag varit gravid;-)
Vill ju inte ha något deppigt inlägg på självaste valborgsmässoafton och fredag i all ära.

Kvällen är inte planerad alls. Vi tar det som det kommer. Ska nog äta något smarrigt och sen gå upp och titta på brasan! Idag ska vi fixa här hemma och så hade jag tänkt mej åka ner till kupan vår secondhand affär och kika efter en byrå eller något slags skåp som vi kan ha på vår altan. För nu är det nästan dax att börja fixa till den inför sommar säsongen. Nu har verkligen våren kommit. Allt har blivit så grönt. Igår var luften helt underbar och jag hoppas på en lika varm och skön dag idag!
Nu är det tajm för påklädning. Barnen har fått på sina. Men som vanligt är det jag som går omkring och hasar runt i min morgonrock alldeles för länge om dagarna;-)
Ha en mysig valborg!!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Blir nog samma här, lite god mat hemma sedan en tur upp till brasan:D Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas du/ni får en mysig Valborg Stor Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Ibland blir man deppig, utan någon speciell anledning. Härom dagen grät jag hejdlöst utan att egentligen kunna säga varför. Vi kvinnor kan väl kanske skylla på hormonerna, funkar det tror du ;-)?
    Hoppas ni får en mysig valborg!
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!