fredag 9 april 2010

Fredag!!

Underbart att de är fredag igen och jag mår äntligen bättre i mitt bröst!! De är fortfarande väldigt ömt, men de är nog pga av all knodning jag har gjort;-)
Idag blir de lite städning, handling och sovning. För de ser ut som en rövarkula här hemma, kylskåpet är åter tomt igen och sova måste jag om jag ska orka med.... Har haft sällskap av 3 barn i sängen inatt och alla har farit runt som små troll. Pigg måste jag vara ikväll för då ska jag och Fabian gå på vinjunta!!! Ännu en junta utan vin, men vad spelar de för roll när man får träffa 9 underbara tjejer som man får sitta och prata med i timmar, dessutom få äta god mat!!

Vi har inget inplanerat i helgen, vilket är ganska skönt. Hoppas på att solen vill visa sig från sin rätta sida så att vi kan vara ute och fixa trädgården vårfin!

Om inte de blir fint så finns de ju andra ställen att städa här hemma som tex vårt förråd. Om man inte visste bättre skulle man tro att vi haft inbrott där och tjuvarana bara slängt ner så mycket som de bara gick på golvet och dessutom bara lämnat skiten kvar. Att de ska vara så svårt att ta tag i denna skiten?

Nä nu kan jag inte sitta här längre och slöa till. Dessutom vill 3 barn få uppmärksamhet från mej;.-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!