torsdag 22 april 2010

Tandläkar besök!

Idag har vi varit hos tandläkaren på besök. De ringde igår och sa att de hade fått in ett återbud och undrade om Alfred ville komma. Självklart ville vi det. Eller jag rättare sagt;-) Douglas som även skulle blivit kallad men något fel hade uppstått fick även en tid idag. Så vi slog 2 flugor i en smäll!
Vi kommer dit och allt är frid och fröjd. Så snälla pojkar jag har. De klädde av sig och tog prydligt av sig sina skor;-)!!!

Gick vidare in för att leka (var sen som vanligt så de hann leka i en ½ minut...)
Sedan börjar den hemskaste persen jag någonsin varit med om... Jag svettades som en gris och det hade varit enklare att springa ett maraton lopp en att gå till tandläkaren med Alfred Grunditz det kan jag lova er....;-)
Han vägrade sitta still, att öppna munnen var det inte en chans till att få honom att göra. Han började klättra på en hylla, dra ut kontakten till en av datorerna. Han skrek och han spottade, slängde saker...
Sedan var de Douglas tur. Han bara kröp upp i stolen gapade så stort så nästan käkarna hoppade ur led och hade så fina tänder!!! Bananlack fick han oxå!!!
Sedan var det äntligen dax att kliva ut ur rummet och dra sig hemåt Innan jag hann klä på alla barnen så var Alfred snabbare än blixten och var redan ute på parkeringen innan jag hann blinka.. Med hjärtat i halsgropen och med en inte så glad mamma åkte vi hemåt...

Turen var att det iallafall var en superbra personal som hade förståelse för min snart 2 - åring som ställde till med så mycket där!!

Själv går jag i tankar att gå med i något som heter frisktandvård. Det innebär tandvård till fast pris i tre år. Från 15 kronor i månaden beroende på din tandhälsa. Sedan får man gå regelbundet och kolla sina tänder och som jag fattar det så ingår då undersökningar och att laga hål! Och de är något som jag borde göra med tanke på att jag just nu prioriterar bort mina tandläkarbesök pga en för dålig mamma peng och det är ju kanske inte så smart....:-( Men detta låter ju helt kanon!!
Är det någon som har detta? Funkar det bra för er??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!