måndag 5 april 2010

Hemma i byn igen!

Nu är det slut på den sköna helgen som vi haft. De har varit fantastiskt skönt att vara där nere. Vi har inget gjort utan bara slappat, ätit och shoppat!!
Nu är de slut på allt ätande och jag ska ta tag i mitt nya liv. För detta går inte längre. Provade massor av kläder i alla sorters affärer, men inget satt som det skulle.... Så nu MÅSTE jag ta tag i mitt liv och framförallt godisätandet. För godis har de blivit i massor de vill jag lova. Har inte ätit en enda godisbit idag och min kropp bara skriker efter socker just nu. Dessutom ser mitt ansikte ut som om jag fått röda hund av massor av finnar som gjort invasion där:-(

I vilket fall har helgen varit helt fantastisk, synd bara att en låååånghelg ska vara så kort... ;-) Nu längtar jag till sommaren ännu mera. Vi gick vid havet och de var så underbart men kallt. Om några månader så är de åter dax att få lägga sig nere på stranden och sola sin blekfeta vinter kropp. Längtar!!

Tänkte lägga in lite bilder sedan helgen. Men de verkar som om datorn fortfarande har påskledigt och vägrar samarbeta med mig. Så de kan nog komma några senare om den råkar vakna till liv;-)

Nu väntar uppackning och tvätteri. Skittråkigt men ett måste, tyvärr.....

2 kommentarer:

  1. Tack för det gulliga inlägget på min blogg =) Blir så glad för alla snälla kommentarer. Du får mer än gärna länka till tårtbloggen också om du vill =)
    Hoppas att ni har haft en underbar påskhelg - snart får vi ta en liten "date" tycker jag eller i a f en barnvagnspromenad =)
    Kram/E

    SvaraRadera
  2. Har blivit mycket godis för oss oxå men imon är det dax för vågen igen! Ser inte fram emot det men måste ju göras....

    Lycka till med godisförbudet! Har ätit så mycket ikväll att jag har ont i magen nu...

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!