måndag 5 april 2010

Fabian, den lille mys farbrorn!!

På självaste påkafton log Fabian sitt allra första leende! Tyvärr hann inte kameran med att ta något på hans finaste leende, men de blev en del andra bra miner iallafall;-)
Imorgon blir vårt lilla troll 6 veckor. Helt ofattbart vad tiden går fort. Vill inte att han ska växa upp så fort....

De är konstigt. Första barnet vill man ska göra en massa saker och man vill se alla framgångar så fort, andra barnet vill man att de ska gå lite långsammare med. Man vill njuta av att de är bebisar, och nu med de 3:e så vill jag att han ska vara bebis så länge som möjligt. Vill inte att han ska bli så stor så fort....
Han har även blivit en liten mys kille, han vägrar nu mera sova själv. Efter denna helgen med 2 kusiner och en moster som gärna vill sitta och mysa med honom hela tiden så är de inte så lätt för honom att åter vara tillbaka i vardagen och han måste ligga själv.... Nu sover han gott i min famn, men så fort jag lägger ner honom så blir han så ledsen... Detta blir ingen lätt vecka för honom att åter vara i vardagen där ingen har riktigt den tiden att gå och bära på honom;-)... Vår lilla mys farbror!!!

4 kommentarer:

  1. vilken goskille, han har alltid så fina kläder!

    SvaraRadera
  2. Men så söt han är, vill snosa på honom!!!
    Underbart
    Kram

    SvaraRadera
  3. hej gumman!
    vilka härliga bilder!
    förstår dig.. första ska allt gå fort, med nästa vill man väl bara stanna tiden.. så känner jag, redan.. fast bebisen inte ens är ute! ha ha! i magen behöver den INTE stanna men sen när den kommit ut så kan tiden stanna..

    fick iaf en tid till falun på torsdag nudå, så får se vad de säger.. ska bli skönt att komma till ett nytt ställe där de kan lite mera, känns det som iaf.. får säkert bara åka hem ändå, man vet ju aldrig.. men hoppet ger sig inte ännu iaf!!

    Många kramar!!

    SvaraRadera
  4. Åh va söt han är er lille guldklimp!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!