lördag 17 april 2010

Shopping sugen!

Idag mår mina känslor bättre, trotts alldeles för lite sömn. Inatt ville nämligen inte alls Fabian sova. Han grät så fort jag la honom ifrån mej och han visste inte alls vad han ville. Han bajsade dock 2 gånger inatt, vilket han aldrig brukar göra annars på nätterna. Så lite ont i magen hade han nog.... Nu mår han bra igen och sover som en liten gris;-) Jag fick sovmorgon ända till klockan 10 idag så jag ska inte klaga!!

Idag är jag extremt shopping sugen. Men tyvärr är inte min plånbok det på någotvis:-( Tänk om jag hade haft en välfylld plånbok, barnvakt och en hel dag på stan. Vilken lycka!!! Ja drömma kan man ju alltid få göra....

Istället blir det en väldigt lugn dag. Inget är inbokat. Jonas håller på att rensa upp och fixa uppe på Alfreds nyblivna rum. Så förmodligen så får jag nog ta över där snart för Jonas ska iväg på herrmiddag vi 15 tiden, så jag och barnen kommer att vara hemma själva hela kvällen.

Har egentligen en massa projekt som ska göras här hemma så jag behöver nog inte oroa mej att vi ska behöva gå sysslolösa;-)

Dopet är nu bokat så jag ska sätta mej ner och göra lite inbjudningar. Men det skriver jag mer om sedan!!

Ha en mysig lördag alla fina!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!