torsdag 8 april 2010

Mjölkstockning del 2....

Idag mår jag lite bättre. Kan kanske bero på att jag går på alvedon och jag har knådat bröstet jävlar... De onda sitter så dumt åt för att de sitter liksom under bröstet. Jag är så fruktansvärt öm fortfarande och jag kan inte känna några knölar. Antingen är det någon annan skit som satt sig i bröstet eller så är det mitt bröst som är så stort att jag inte känner några knölar?... Fabian är inte heller riktigt nöjd när han suger på just de bröstet. När han äter från de så kan han ligga och tutta i nästan 2 timmar till och från. Äter han sedan från de "normala" bröstet så blir han nöjd med en gång. Jag har aldrig varit med om detta och har ammat 2 st innan. Jag kanske borde ringa ner till vårdcentralen för att rådfråga lite. Men jag vet inte om de kan bättre och vet bättre än vad jag själv vet... ?
En kompis sa till mej att mjölkstockning kunde vara stressrelaterat. Och det kan mycket väl vara så i mitt fall. Sa de till min kära sambo, varpå han frågade: Men du är väl inte stressad? Nä kanske inte utåt, men jag tror att jag är väldigt stressad inombord men inte visar det för någon. Jag vet egentligen inte vad jag är stressad över men allt ligger liksom över mej och jag måste börja släppa alla bitar och låta andra ta del av dem... Jag kan inte tro att jag kan fixa allt själv. Jag är ingen superkvinna, även om jag så gärna vill vara det. Sitter och tycker lite synd om mej själv just nu och de är ganska skönt!!

Idag borde jag städa men nu ska jag tänka på mej själv och krypa ner och mysa med lilla Fabian som sover gott i vår säng!
Apropå sova gott. De gjorde Douglas och Alfred igår i våran säng. Syskonkärlek när den är som bäst;-) ♥

3 kommentarer:

  1. Ser mysigt ut :D men var sov ni kan man undra ;D

    SvaraRadera
  2. Hi hi, de lyftes över till sina sängar sedan!!;-) Annars kan de lätt bli lite trångt med 5 st i vår säng;-)!

    SvaraRadera
  3. Mjölkstockning fick jag när jag öppnade dörren och släppte in katten. Jag blev jättedålig och fick hög feber. En kompis till mig fick det för att hon öppnade frysen! Men jag lovar dig att det verkligen hjälper att linda in bröstet med kålblad som du kavlat med en brödkavel först (för att mosa ådrorna i bladet) Det låter helknäppt, men det är supereffektivt!!
    Våga testa!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!