lördag 1 juni 2013

Jag älskar att ha dem i mitt liv!!

Gårdagens kväll var väldigt lyckad, som vanligt när jag träffar mina älskade vinjuntetjejer!! Jag älskar att ha dem i mitt liv! Så många tankar, diskussioner, skratt och prat som gick igenom vår kök och åtta röster igår, jag älskar´t!!!
Dukningen för kvällen... Enkel med lite gammalt, nytt och lånat! Ett litet knytte med godis fick pryda gästernas platser! Hade jag varit ute i lite mer god tid och haft lite bättre fantasi så var min tanke att jag skulle slå in en liten present till var och dem! Tycker där är lite mysigt att duka så att få en liten sak på sin plats och det är ju alltid uppskattande!;-)
Det var länge sedan vi var alla 10... Så är det, livet är fullt ös och det är svårt att få ett datum som passar alla...
Jag gjorde det vääääldigt smidigt för mej. Jag beställde nämligen en planka från byns Hemköpsbutik! Mumsigt värre vill jag lova och dessa smaker passar ju extremt bra nu på sommaren;-)! Varför stressa ihjäl sig när man andra kan stressa åt en och gör det så mycket bättre!?
Favorit i repris! Jag älskar denna glassbakelsen så pass mycket att den är en återkommande efterätt hemma hos oss när vi har gäster! Perfekt och lätt att förbereda och vips så har du världens godaste efterrätt när du har gästerna på besök! Receptet hittar du HÄR!
Som sagt, jag älskar att ha dem i mitt liv! Och se, dom är ju precis som mej med en telefon ständigt i handen. Kul sällskap liksom;-) *asg* Nä skämt och sido... Detta hände bara en(!!) gång!;-)
Idag mår jag så mycket bättre än vad jag någonsin trodde att jag skulle må... Måttliga mängde av både vinet och bubblet. Men ändå, det rann ner alldeles för lätt. Men körde på varannan vatten och det är nog därför som jag mår så pass bra idag!
Tack underbara tjejer för en toppenkväll!!

1 kommentar:

  1. Det är jättesmart att låta andra göra jobbet. Visst är det kul att göra själv också, men det blir lätt väldigt stressigt och så står man där med högrött ansikte och kladdigt förkläde när gästerna kommer och njuter inte alls av sällskapet på samma vis.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!