onsdag 19 juni 2013

Det blev en blöt tillställning...

Regnet har hållt sig borta hela dagen, ända tills jag klev ur bilen på förskolans parkering. Då stod regnet som spö i backen och det smällde och blixtrade ovanför våra huvun...(Huvudena.. Huvun? Hur sjutton stavar man egentligen? Orkar inte tänka ;-))
Idag stod det midsommarfest på agendan på Fabian och Alfreds förskola. Föräldrar var välkomna för dans kring den egengjorda fina midsommarstången!
Det blev tyvärr inte så mycket dans.. Barnen sjöng några snabba låtar som knappt hördes genom regnets skråll mot backen. Bara att konstatera, det blev en blöt tillställning...
Men kottarna tjurade inte för det... Nej det finns ju regnkläder och vad gör väl lite vatten? Värre var det med oss vuxna som nästa alla stod under varisina paraply och tittade på våra små underverk!
Picknickkorgen var packad, men någon sådan i gröngräset blev det inte. Istället fick vi alla ta med oss picknicken in som avsmakades på stortorget! Lika mysigt det!
Och bara hembakt var det i våran korg! Nähä hoppsan, nu ljög jag visst... Borde verkligen ställa till med ett stort bakkalas någon dag och fylla frysen. Men just idag fick pågens gifflar göra dagen jobb och det sa bara swiiiis så var hela påsen slut;-)
Ett litet tack för den här terminen gavs i form av små presenter till alla snälla fröknar och jag hade som vanligt svårt att hålla tårarna borta! Vi har verkligen världens bästa fröknar till våra grabbar, så de så!
Hem, äta och packa.
Packa in grabbarna i bilen och sedan styrde vi bilen mot stugan!
Nu har vi landat här på vårt smultronställe jag om mina kids! Just nu sitter vi och njuter jag och Douglas! Njuter av ledigheten, tystnaden och att det inte regnar! Nu ber vi till de högre makterna att regnet håller sig borta från oss hela helgen. Vi vill inte ha någon mer blöt tillställning till midsommar.
Imorgon kommer Jonas, vännerna och gud som jag längtar!

1 kommentar:

  1. Pågens gifflar är minsann inte det sämsta !!
    dom är faktiskt mer regel än undantag i vår fika korg ;)
    Trevlig midsommar !! kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!