torsdag 20 juni 2013

En podcaste!?

Jag är nog känd som den som kan prata mest! Ja alla är vi duktiga på olika saker här i livet och min lott i livet har väl hamnat på att just prata mycket!
Jag pratar lika mycket som både på in och utandningn;-) Kanske en merit, kanske inte?!
Jag är inte ensam om att kunna prata mycket! Nej jag har underbara vänner som pratar lika mycket som mej! Underbart!!
Ni skulle bara höra när vi kommer ihop oss, då jäklar löser vi varenda litet världsproblem;-)
Tidigt i våras började jag och min allra käraste vän Hanna prata lite skämtsamt om att spela in podcaste! De vore verkligen sååå sjukt roligt!
Igår när vi körde ner hit pratade vi i 40 minuter i telefonen, trots att vi nästan pratar varje dag (via telefon, ansikte mot ansikte eller via SMS) så har vi alltid lika mycket att prata om;-)
Jag är inte så drivande person som jag skulle vilja vara. Nä jag bara hänger på liksom. Min min kära vän är en väldigt drivande person och till hösten har vi bestämt att starta upp en podcaste! Visst låter det underbart! Vi två vid en mikrofon där vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Lösa alla världens problem *blink*blink* Prata öppet om sånt som ingen annan vågar prata om och bara vara oss själva!
Kommer ni lyssna om vi kör på det? Ja så klart ni kommer!
Nu jäklar ska de ske! Vi kan om vi vill och detta vore som sagt jäkligt roligt! Man ska ju göra saker som man är bra på att göra här i livet. Så varför tveka, vi lever ju bara en gång för guds skull!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!