måndag 16 juni 2014

Vattenparty!

Jag vaknade upp klockan 7:00 i lördags morse av att de var fullt krig på kidsen. De höll på att slå sönder dörrarna till sina rum och de skrek och grät...
Efter si så där 5 timmars sömn och med en snustorr mun undrade jag vad i all världen det var frågan om??
Bara att gå upp och leka fredsmäklare och krypa ner en stund till i sängen och JA, så klart ångrade jag just då att det var så himla gott med det där vin och bubbel kvällen innan;-)
Sen var det bara att masa sig upp på riktigt... De vankades 6-års kalas för Alfred och hans kompis Wilmer och ALLT skulle köpas in till de stora vattenpartyt!!
Dessutom åkte Jonas på herrmiddag tills dagen efter, så jag hade liksom inget val mer än att vara den där pigga och fräscha mamman;-)
Vi hade kalaset ute på landet hos kompisen Wilmer! Solen lyste, men det var tyvärr full storm ute, så vi höll nästan på att blåsa bort...
Alla kompisarna på avdelningen var bjudna, 21 stycken av dem kom plus att syskonen så klart fick vara med! Haj life var det och herreguuud va mycket paket dom fick! De ena slets upp efter det andra!;-)
 Korv, dricka, snacks, godis och marängswischs stod på kalasets meny! De kändes som om de 2 timmar kalast var, så bara åt de små liven! *fniss*
 Trots att det var full storm ute och svinkalla vindra så rök alla barnens kläder av och byttes ut mot badkläder! Alltså, barn har verkligen ingen känsel i sina kroppar. De sprang genom vattenspridare, plaskade i poolen och sköt med vattenpistolerna i många timmar! Och mellan varven åt de popcorn, myste, drack läsk och värmde sig lite!!
 När det var dax att gå hem för de små söta 6-åringarna och den obligatoriska godispåsen skulle delas ut. Hade vi istället för att bara ge dem varsin påse godis, bundit upp dem i äppelträdet där de fick klättra, hoppa och riva ner dem! Mycket uppskattat!;-)
 När alla kompisar gått hem fortsatte partyt! Inte frös dom inte, nä de var i ännu mer vatten! Sedan blev det lek och det bästa av allt...
 Grabbarna fick köra fyrhjuling! Alltså det bara måste vara så att killar har en gen i sina kroppar. Ja jag menar. De bara hoppar upp på den där manicken och så bara gasar dom iväg och kör snabbt och de liksom bara vet hur allt går till...;-)
 Vi, ALLA barnen och vi mammor tog oss en liten tur i skogen! Vi brummade fram på skogsvägarna och njöt av kvällens härliga strålar! Så härligt!!
 Som sagt... Hur är det möjligt att liksom bara sätta sig och köra iväg på ett sånt här stort monster när man är så liten? Äsch inga som helst problem tyckte Douglas och körde en tur.. Om jag hade hjärtat i halsgropen både en och hundra gånger??? Ja så KLART! Ropade nog 100 gånger att han inte skulle köra så snabbt.. Hoppas verkligen att mina gossar inte börjar med någon sån här extremsport i framtiden.. Om mina nerver varit utanpå och sprungit förut, så lär dom nog vara flera meter framför mej om dom väljer en sån här snabb och farlig sport...;-) NÄ så klart INTE.. Jag kommer ALDRIG att neka dem att göra något som de kommer att vilja, även om jag kommer att få ha hjärtat i halsgropen för jämnan...
Jag och Jouline avslutade vår ganska så hektiska dag med bubbel, god mat och massor av prat innan vi drog hem och landade i sängen och alla var MYCKET nöjda och glada över dagen!
Och JA vi tjejer kan grilla! Jädrar va perfekt kycklingen blev;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!