måndag 9 juni 2014

Kalaslördag som slutade i feber...

 I lördags hade vi "släktkalas" för Alfred! Några var borta så vi blev bara en liten skara denna gången! Inte alltid lätt att få ihop allt så här på försommaren, när dom flesta är fullbokade varje helg...
Vi bjussade på lite plock, hemmagjord potatissallad och grillat! Massor av kött hade jag köpt och ALLT tog slut! De märks när barnen gillar maten, för då säger det bara slurp och faten är rensade;-) Kan bara ana om si så där 5 år, då får vi nog köpa hem rejält med mat när alla grabbkusiner ska ses;-)
En lycklig Alfred som fick massor av paket, stora som små! Himmelriket att öppna paket, ja jag förstår honom, de är inte mycket som slår paketöppning, den där spänningen vad det är som är inuti är ju bara så härligt!!;-)
 Efter maten kom grabbarna ner från övervåningen! De är verkligen fyllda av fantasi, annat ska man inte säga! De hade gjort en bar av bord och filtar och där sålde de allt från bubbelvatten till öl!;-)
 Och på vår övervåning finns nu ju ett litet mini mini gym med diverse saker! Oj så spännande det var! Så mitt i "barrundan" så blev det även lite träning, en del starkare än andra!;-) *fniss*
 De bjöds även på ansiktsmassage av kidsen! Åh herre min tid va skönt det var! En krona och Elvis fick oss att slappna av rejält i ansiktet!
 På lördag förmiddag cyklade Alfred ner till farmor och de hade bestämt ihop att tillverka kvällens tårta! Så stolt han är över sitt konstverk till tårta och den smakade super!!
Att vara 5 grabbkusiner i samma åldrar är verkligen såååå kul! Tänk så många timmar dom har hängt i hop sedan dom föddes och ALLA får vara med, stor som liten!
Under kvällen sprang dom ut och kickade fotboll. Men bara 4 av dem...
 Den femte, Alfred kröp in i våran säng och somnade... Kalaset för honom slutade i feber.. Febern som har stannat kvar i hans lilla kropp resten av helgen och även idag. Ingen hitt med feber i den här värmen...
 Kvällens outfit såg ut så här... Ett nytt och fräscht linne från favoritbutiken People i grannbyn! Märket på linnet är fransa och jag blev störtkär i dess färg!!

1 kommentar:

  1. Härligt kalas men synd om Alfred. :/ och du är ju STUNNING! Ser så jäkla fräsch ut!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!