söndag 22 juni 2014

Midsommar 2014!

Vi slöt upp redan klockan 11:00 på midsommaraftons förmiddag! Blomsterplock, klä midsommarstången och binda kransar stod på att göra listan!
Stången blev både fin och ståtlig och nästan alla barnen ville ha en krans att bära på huvudet! Det är något speciellt när man blir utpekad (alltså jag) att få göra årets krans till den här söta tjejen! Ingen annan förutom jag fick göra den, STOLT!;-)
Sedan åkte vi hem till var och en och fixade oss midsommarfina! Grabbarna, åh mina fina grabbar blev så fiiina! Dock togs dessa kort efter 100 bråk, 1000 tårar och massor av övertalning... För 2 av dem passade det sig inte alls att jag skulle ta kort på dem. Men jag ville verkligen ha ett kort på var och dem när de var så midsommarfina, så till slut gav dom med sig!
Vi välkomnades med en god välkomsdrink och vädret kunde inte vara bättre! Sol och värme och glada barn, mammor och pappor!!
Värdparet hade fixat en superskojig tipspromenad! Frågor gällande alla gäster, där papporna i de respektive hushållen hade fått skickat in frågor och svar!
Alla var rörande om alla svar och frågor, alla utom på min fråga och frågan gällde hur jag kom på att döpa min blogg till just Äppelblomman? De kan vara 2 svar, det kanske inte var 2 svar.. Men vi slog ihop svaren och svaret blev: Jag blev kallad blomman av en målare som svängde och hängde utanför mitt sovrumsfönster på 3:e våningen precis när jag och Jonas hade blivit tillsammans.. *viskar* Tydligen fick han både se och höra en hel del... *host* Iallafall så kallade den mannen mej för just blomman... Och så slog jag ihop detta bara för att jag tycker att äppelblommor är så vackra!;-) *svammel*
Vinnaren för kvällen blev Lasse som vann den här fina lådan;-)
 Vi dansade kring vår fina stång! Runt runt runt i olika melodier och sånger!
 Vi åt och drack, åt och drack och så åt vi och drack lite till heeela dagen;-) Herre jesus va gott det var, RIKTIGT GOTT!!!
Jag gjorde 3 midsommartårtor.. De började mindre bra, japp för jag hade lyckats köpa mintchoklad istället för vanligt. Sedan rann krämen ut, grädden tog slut och marängbottnarna gick sönder...
Men det gjorde tydligen inte alls så mycket för det sa POFF och alla 3 tårtorna tog slut... Bra betyg kan man nog säga då.. Skit samma att dom såg ut som någon suttit på tårtorna, dom var iallafall SUUUPERGODA!!
Sedan blev det skattjakt för alla kidsen!! Åh så spännande!När alla hade hittat sina påsar fick de bli chill och film i källaren!!
 När filmen var slut och kottarna somnade in var det dax att ta upp sången och dansen! Jädrar va bra vi sjöng och JA det låter sååå mycket bättre när man använder telefonen som mick! ;-) *hahaha* Oj oj oj så bra det lät och oj oj va hes jag var igår när jag vaknade;-)
 Det här med att få till ett fint kort på oss tillsammans... Nja det går visst inte.. Jonas ser lite överförfriskad ut, trots att det egentligen var jag som var det...;-)

HELA underbara galna gänget midsommar 2014!!!! Tuuuusen tack för en grym dag, kväll och natt!!
Alla i familjen vaknade klockan 11:00(!!) igår! Ja vi var uppe lääänge, men ändå. Barnen sov!!
Kidsen fixade frukost på säng! Sååå fint av dem! ;-)
Och JA jag mådde som jag förtjänade igår... De blev mest ligga i sängen, soffan och sängen igen! Dock hade vi en mycket skön midsommardag, den gick i slöhetens täcken! Dessutom hade vi lyxen att få komma ner till värdparet och äta upp alla gårdagens rester och det satt som en smäck kan jag lova!;-)

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!