lördag 7 juni 2014

Dagens bästa tips!

Är ni precis lik mej som älskar att ta selfie (ja alla är vi olika och jag älskar att ta kort på mej själv, linslus ja visst;-)) Eller kanske behöver du ibland bara ta ett kort på dej själv för att använda till andra bra saker. Eller är ni ett gäng som alla vill vara med på ett och samma kort och en måste ständigt vara fotograf. Nu kan ALLA vara med på den där gruppbilden!!
Jag har laddat hem en supersmidig app som heter TimerCam! En självutlösande kamera som man bara ställer in hur många sekunder man vill ha på sig för att komma på den rätt position  framför kameran och så bara "klick" och kortet är taget! 
Åh gud som jag älskar denna appen och gud som mina kära älskade barn och man älskar den! Ja jag tror banne mej att dom älskar den ännu mera! No more ta kort på mamma/frun i ur och skur. Aldrig mer muta och tjura när jag vill få till den där braiga bilden som jag bara måste ta på studs. Nu kan jag bara ställa mej och posera när som helst, få bilden precis som just jag vill!
Jag har dock ingen bra hållare där telefonen står av sig själv. Men ett glas funkar fin fint att hålla min telefon när kortet skall tas! Allt går bara man vill!;-)
Det finns massor av bra appar med "ta-ett-kort-på-dej-själ-utlösare. Den här är bara en av alla! Gratis är den oxå, gratis är gott!,-)
Och kanonbra bild tar den, jag är verkligen nöjd! Så surfa in på din app store och ladda hem appen nu!! Lovar att den garanterat kommer till nytta någongång!! Det är dagens bästa tips från mej till dej!;-)

3 kommentarer:

 1. Jag laddade hem Gorillacam för ett tag sen, så sjukt smidigt att slippa be någon ta 100 bilder på en innan det blir en bra. ;)

  SvaraRadera
 2. Nu har jag förvisso Samsung, men det finns en funktion i "standard" kameran med självutlösare... ;-))
  Det med glaset var smart! Det får jag nog testa! :)

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Fasen vad smart med glaset! Tack!! ;) Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!