torsdag 12 juni 2014

Sooooomarloooov!!!

 Det är något visst med skolavsluningar! Så härligt, så pirrigt, så magiskt, så vackert och så många minnen!
Även den här skolavslutningen letade sig tårar fram i ögonvrån på mej! Alltså jag kan inte hålla tårarna borta, jag kan inte;-)
 Så duktiga barn som sjöng och spexade! Tal av rekotorn, fina texter och massor av sommarsånger! Nu är det sommarlov på riktigt, ja även fast många av dem kommer att gå på fritids några veckor till innan vi föräldrar får semester, så är det ändå 10 veckors ledigt från skolan!!! Hurra!!
 Bröderna skötte sig, ja iallafall stundtals.. Alltså det här med att ha myror i brallorna.. Tror banne mej att våra kids fick en hel myrstack i vardera byxor... *snark*
 Sommarfina och sommarglad!! (Ny outfit som Douglas köpte i tisdags! Han bestämde helt själv och han blev så fin!! Hela outfiten kommer från världens bästa barnklädesaffär i grannbyn Vaggeryd, Koola Kidz!!)
Här står han med fiiina Tilde! Nej dom är inte tillsammans längre, gjorde slut i måndags... *snyft* Ja ja, dom kommer nog att vara tillsammans både en och hundra gånger innan dom är vuxna!;-)
Min fina stora Douglas som idag gick ut 2:an! Vart tog de här året vägen liksom?
Vädret var helt klart med på våran sida! Sol, lite kyliga vindar men inget regn! De kunde ju varit spöregn som förra året och som igår! Härligt när vädrets makter vill vara på våran sida!
Idag är jag ledig, så nu ska jag stoppa in grabbarna i bilen och åka på en hemlig resa och fira in sommarlovet!!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!