torsdag 5 juni 2014

Sista kvällen med gänget! (nästan)

Igår kväll var vi bjudna till Alfreds avdelning på förskolan! Barnen på hans avdelning har under detta året jobbat med temat vatten!
Pedagogerna och barnen har verkligen gått all in på de temat och pedagogerna hade gjort ett fantastiskt jobb och gjort en hel film med just temat vatten som vi fick se igår!
En 37 minuter lång film där filmsnuttar, teckningar, intervjuer, förklaringar från barnen själva och härliga sånger fick bli innehållet! Så duktiga!!
Premiärnerverna var på topp om man säger så bland alla 24 härliga ungar och de for runt runt som små galningar innan filmen äntligen började rulla!
Otroligt duktiga underbara 6-åringar!
 De var nästan som sista kvällen med gänget! Alla föräldrar och alla barn var samlade och vi tackade för alla dessa härliga år som de varit barnens fröknar i vått och torrt! De är ju mer med barnen än vad vi föräldrar är på dagarna, så ja det känns som en liten klump i magen att dessa 3 underbara pedagoger nu inte längre ska ha våra kids mer...(Ja ja, några veckor till ska dom ha barnen innan sommarlovet, men sedan väntar ju skolan!)
En present för att visa vår uppskattning på deras härliga jobb som de lägger ner på våra barn varje dag, ja det är de minsta man kan göra för dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!