torsdag 9 maj 2013

Ny bikini, barndomsminnen och att få perspektiv på livet...

I förmiddags drog jag, Alfred och Fabian iväg och skulle shoppa mat! Givetvis hamnade vi ju inne på både KappAhl och Lindex! Guuud va dom älskar att vara med mej och shoppa!! Åh nej där ljög jag visst, men på 5 sekunder hann jag rafsa åt mej en underbart snygg bikini som dessutom satt som en smäck!! Älskade den från första stunden när mina ögon mötte den inne på KappAhl!!
Jag blev så glad att jag för en gångs skull är ute i någorlunda tid och slipper stressa runt och prova 711 olika modeller!
För denna lilla läckra snäcka gav jag 200 pix! Snuskigt billigt för en bikini!;-) Så nu kan jag ju köpa minst köpa 2 till;-)
Ni hittar den HÄR om ni oxå är sugna...
Det verkar dock som om jag får vänta ett tag på att få inviga den... Regnet vräker ner och står som spö i backen och oskar mullrar hårt från himlen just nu... Men här på kusten kan allt hända, om 2 minuter kan det lika bra vara sol och klarblå himmel!;-)
Sprang på dessa väskor, oxå inne på KappAhl! Åhh såna väskor hade jag när jag var liten, hej barndomsminnen liksom! Jag hade flera minns jag i massor av olika storlekar och färger. I en hade jag mina älskade barbies som tyvärr idag är helt spårlöst borta *snyft* och i en annan my little ponys!! Underbara barndomsminnen!!

Jag dumpade in barnen på lekhuset och gick och handlade helt själv inne på ICA Maxi, vilken lyx och grabbarna fullkomligt älskade det!!
När jag går där i min handling kommer en mamma med 2 små barn... Jag ser att hon tappat allt sitt hår, att hon är svårt sjuk... Och att det förmodligen är cancer... Hon ser svag ut, men ändå så fullkomligt glad!
Det kom över mej hur bra jag har det! PMSet som är som en jobbig jävla orm just nu i min kropp, fick mej att börja gråta... Gråta där mitt på ICA Maxi... Jag kunde inte hålla imot... Jag ställde mej bakom några hyllor och torkade tårarna och gick vidare.. Men just denna kvinnan fick mej att få ännu ett större perspektiv på livet... Fy fasen va livet är skört, det är skörare än en silkestråd och kan brista när som helst....

12 kommentarer:

  1. Ja guuuud, sån väska hade jag också när jag var liten! Åh, är de tillbaka! Snygg bikini :-)

    SvaraRadera
  2. hade också sådana väskor. Behöver också köpa ny bikini kanske ska följa ditt råd

    SvaraRadera
  3. Jag hade också en sån väska. Såg för ett tag sen att dom kommit tillbaka.. Inte jättesnygga faktiskt haha :)

    Livet ja... Ibland så fruktansvärt orättvist...

    SvaraRadera
  4. Livet är så fruktansvärt orättvist ibland...

    Dom där väskorna.. Jodå, visst hade jag en sån... Inte direkt överlycklig över att dom är tillbaka ;)

    SvaraRadera
  5. Jaha, nu blev det två kommentarer... Fick felmeddelande när jag försökte första gången... jaja.. :)

    SvaraRadera
  6. Jag har fått ett annat perspektiv på livet sedan min älskade syster gick bort i den där j***a cancern.
    En sådan där rosa platsväska sprang jag runt med i min ungdom;)

    SvaraRadera
  7. Jag hade såna där plastskor! :)
    Och nu vill jag ha den där bikinin!

    SvaraRadera
  8. Ja fy, cancer är Vidrigt och precis den där typen av uppvaknande fick jag förra veckan när jag fick reda på att en av mina bästa barndomsvänner drabbats - på ett tufft och aggressivt sätt, helt plötsligt bara sådär !
    Därav min insamling på bloggen, ingen kan göra allt, men alla kan göra något och kan jag bara göra minsta lilla för att försöka hjälpa någon gör jag det GÄRNA !!
    KRAM på dig fining !!

    SvaraRadera
  9. Vilken snygg bikini!! Hoppas det blir mycket sol nu =)
    Kraamis

    SvaraRadera
  10. Livet är verkligen skört och man ska ta vara på varje dag man får :/

    SvaraRadera
  11. Den bikinin står det mitt namn på.. det blir Kapp Ahl för min del i dag. Tack för tipset!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Precis så där bölig blir jag oxå en gång i månaden... Sist var för bara nån vecka sen då även min ovälkomna vän migränen hade varit på besök dagen innan. Jag tog en promenad och under turen passerade jag en Mycket god väns hus. "Tyvärr" (eftersom jag inte var på bästa humöret) så var han ute och visslade då på mig. Pratade en kort stund och när han sen som vanligt skämtade till det så kom häxan fram...! Jag svarade så otrevligt så han bara tystnade..... sa sen hejdå och gick vidare.
    Hann bara några meter innan jag började gråta. .. över mitt beteende... Som tur är så är denna vän så underbar så han förstod att det var något som var fel...

    Ha en fortsatt fin söndag!
    ♡ kramar♡

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!