tisdag 21 maj 2013

Telepati...

Äntligen kan vi pricka av ännu en sak från vår tu do lista inför det kommande giftemålet... Nej jag vet, vi är inte så duktiga med det där att fixa, greja och planera. Tur då att det finns andra som lever på det och som älskar att hjälpa till och göra allt det där som inte vi gör;-) Tack gode gud för att vi har dom allra bästa värdparen i världen som kommer att göra vår dag sååå grym!
Häromdagen kom jag iallafall på att jag vi genast måste fixa papperet med hindersprövningen och efternamnsbyte.. Hindersprövningen kan ju dock inte göras förrens 4 månader innan. Men nu är det knappa 3 månader kvar och det kan ju underlätta en del om vi är ute i god tid med något för en gångs skull, jag och min käre blivande make! (Shiiit va konstigt det känns att kalla Jonas för blivande make och MIN MAN!;-))
Jo så skrev jag ut hindersprövnings papprena och tog en bild och skickade den till Jonas. Samtidigt så plingade det till i min telefon. Då hade Jonas i samma ögonblick printat ut samma papper och börjat att fylla i dem. Snacka om telepati!
Det är häftigt det här med telepati... Det där händer oss ganska så ofta. Jag kan komma på att jag måste ringa till honom, samtidigt då så är hans linje upptagen och då i samma ögonblick ringer han mej. Hur många mess vet jag inte som vi skickat samtidigt. Så häftigt, läskigt och coolt det här med telepati! Att vi tänker på en sak samtidigt och gör det samtidigt måste ju vara ett himla bra tecken på att vi är perfekta för varandra!;-)

Jag skrattade gott när såg dessa frågor. Bland annat frågan: Så vitt jag känner till:
 • är jag och min blivande make/maka inte helsyskon eller släkt med varandra i rätt upp- eller nedstigande led
Nej jag lovar på heder och samvete att jag inte gifter mej med min bror... Gud sicka frågor.. Lika dumma som när man måste skriva under faderskapstestet och de frågar pappan så som: Är du säker på att du var med när barnet blev till... Ja jösses vilka frågor;-)

Nu hoppas jag att vi kan telepatia de andra sakerna oxå, så kommer allt detta att gå som en dans och mycket fortare! ;-)
Och så ska vi oxå få iväg detta brev till skattemyndigheterna. Allt är påskrivet och vi ska bara ta det i våra händer, köpa ett frimärke och lägga det på brevlådan. Hur svårt kan det vara?;-)

6 kommentarer:

 1. Men ååååå tänker tillbaka ett år när vi gifte oss! Så underbart och så fantastiskt!!!

  Puss

  SvaraRadera
 2. Härligt !! Det är nära nu :)
  Här börjar jag vänja mig vid mitt nya efternamn efter dryga halvåret,
  men på min to do lista de närmsta dagarna står att fixa nytt pass !! :)
  Kram på dig snygging, och du - skaffa en skål och fyll den med kinderägg
  för man vet aldrig när dom kan behövas.... ;)

  SvaraRadera
 3. Så spännande! Nära nu till fru :) tack för din långa kommentar, jag är ju helt novis & du ett proffs:) men det ska nog lösa sig! Kram Maria http://lillymia.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Jao DET kan vara svårt. För det är inte varje dag man har med brev och frimärken att göra. Och ja... vilka frågor!!! :)

  SvaraRadera
 5. Hahaha "är du säker på att du var med när barnet blev till" hahahaha :) Hur fasen ska man veta det, det är ju inte precis så att det börjar blinka nån lampa eller så haha :)

  SvaraRadera
 6. Häftigt med er telepati. :)
  Och va skönt att du inte planerar att gifta dig med din bror. Hahaha
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!