onsdag 15 maj 2013

Den bistra verkligheten...

Välkommen in i vårt förråd... Den bistra jäkla verkligheten hur det ser ut där ute just nu... När andra lägger ut upppiffade hem, där varje liten blomma står på en perfekt plats, stolar och lampor som matchar varandra. Lägger jag ut bilder på vårt hemska förråd...
Vad hände liksom???
Ja det kan man verkligen fråga sig? Det ser ut som om kriget har brytit ut därute....
Men jag känner mej inte riktigt på hugget att ta tag i skiten ännu. En dag kanske, kanske inte;-) Just nu känns det som att så länge vi kan stänga dörren ut dit utan att alla skit ramlar ut. Ja så länge kan det se ut så där;-)
Jag gillar ju att ha ordning omkring mej. Men just därute bryr jag mej inte ett skit. Och inte stressar det upp mej heller. Vi borde rensa, jag vet. Jag lovar att tar vi tag i allt så kommer vi att kunna rensa ut minst 75% av alla grejer, sälja det och slänga annat.
Vi har tex masssssssor av barnkläder som ligger där, slängda. Ett skötbord, skor, mina urväxta kläder, fåtöljer och ja allt annat skit som vi inte vill ha inne i huset... (Som enligt Jonas kan slängas allt på tippen, men som den sanna skrotmaja jag är. Så sparar jag värre än en hamster, kan ju vara bra att ha vettdu;-))
Så nu lägger jag ut en utmaning till er därute... Hur ser ert stökigaste rum/förråd/garage eller annat ställe? Visa oss!;-)

Jonas kommer förmodligen sucka både högt och läääänge över att jag visat upp vårt hemska förråd för er... Men tycker han att det är så hemskt, ja då kan han ju oxå gå ut och städa där... *fniss* Kanske var det bra att jag visar upp den bistra verkligheten för er... Ja för nu kanske vi får fingrarna ur det berömda svarta hålet där bak och börjar rensa?;-) Plötsligt händer det liksom!!

6 kommentarer:

 1. Hos oss ser hela hemmet ut som någon kastat in en handgranat just nu! Vet inte vilken ände jag skall börja i, suck. Kram

  SvaraRadera
 2. hehe :) jag städade nyss skrubben men jag har ju en till ;)

  SvaraRadera
 3. Ett tips: Leta upp facebookgruppen "Family living - the true story" Så kan du glädjas åt att du är långt ifrån ensam =)
  /Lena

  SvaraRadera
 4. Inte länge sedan jag lade ut en bild på vårt hemska förråd och det var mycket värre än ert ;-)

  SvaraRadera
 5. Tycker hela vårt hem ser ut ungefär sådär för det mesta... Särskilt sovrummet... ;)

  SvaraRadera
 6. Vi har flera små skrubbar som alla ser, mer eller mindre, ser ut som ert förråd. :-) Allra mest drunknar vi i barnkläder just nu, jag har bara inte orkat... Får gå igenom det allt eftersom bebis i magen kommer ut och växer till sig. :-) Men minst en stor loppis får det bli nästa sommar. ;-)

  Kramiz Emma

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!