söndag 26 maj 2013

Dom kom ihåg mej!!!

Imorse när vi vaknade tisslade och tasslade grabbarna. Vi låg i sängen och Alfred sprang upp och hämtade ett paket till mej!
Sedan omfamnade alla tre grabbarna mej med massor av pussar och kramar och talade om hur mycket dom älskade mej! Detta paketet är du sååå värd, sa dom!
Eller nähä nu backar vi lite...
Vi låg i sängen och Jonas bad Alfred hämta paketet. Douglas som missuppfattade det hela och trodde det var till honom blev tvärsur och gick sin väg. Alfred tittade undrande på Jonas och frågade varför jag skulle få ett paket så här på söndags morgonen och Fabian sov gott i sin säng (han vaknade 9:30. Jo han är en väääldigt trött kille och sover gärna länge på mornarna när han får;-));-)
I paketet låg en suuupersnygg väska och Jonas kom ihåg att det var mors dag idag, inte illa pinkat det! *fniss*
Jag är verkligen tokkär i min nya väska! Han kan min blivande man!! Jäkla bra smak har han! Jag älskar att få paket och jag älskar när jag får såna här snygga saker!!
Tårta, städ, fix, lek och mys har stått på schemat idag! En sån där skön söndag!!
Gud vad tacksam jag är som har fått den stora äran att få bli mamma, det största i livet! Mamma till mina tre älskade grabbar!
Och GRATTIS till min älskade mamma! Tack för att du finns och tack för att du alltid funnits där för mej!

7 kommentarer:

 1. hahahah älskar ironin och vändningen i berättlsen. :)

  SvaraRadera
 2. Såååå snygg! Själv lever jag ihop med en man som anser att: "Mors dag och alla andra sådana jippon är bara ett sätt för att affärerna att få sälja en massa skit" Och mina två söner på 3 respektive 1 år har inga egna inkomster och jag känner att jag inte riktigt kan kräva något av dem ännu...Men Gud nåde dem om de glömmer bort mig i framtiden ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin. :) Den passar dig perfekt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin väska och snygg donna!

  SvaraRadera
 5. Fin väska! Jag fick själv påminna min familj om att det var mors dag! hahahaha

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket<3
  Puss/mamsen

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!