fredag 10 maj 2013

Han drog mej runt!

Igårkväll sprack himlen upp och jag tog mej ut på en liten löpartur i det supervackra spåret som vi har här runt husknuten!
Min tanke var att ta det lugnt och bara springa 4 kilometers rundan. Men från start hamnade jag bakom en man som jag låg och flåsade bakom hela vägen. Jag tänkte att springer han 6 kilometern, så gör jag oxå då. Klarar han det så klarar jag det!!
Han sprang 6:an och jag hängde på och han drog mej runt! Så fantastiskt gött gick det! I ett lagomt tempo och tiden blev 35 minuter!
Känslan efter att man har sprungit är nästan svår att beskriva! Lyckoendofinerna dansar hulabalula inuti kroppen och man skulle kunna skrika av lycka!;-)
När jag springer komponerar jag oftast ihop ett blogginlägg inuti mitt huvud. Jag blir grymt peppad att jag liksom kan skryta av mej här när jag har presterat något bra;-) Jäkligt peppande!
Igår hann jag inte blogga om det jag hade komponerat och nu har jag glömt bort det...
Jag tog ett glas rött när jag kom hem istället för att sätta mej och blogga! Grymt gott var det oxå vill jag lova!;-)
Vid 2 tillfällen kom grabbarna och hejade på mej under turen, även det grymt peppande. När jag kom i mål stod alla 4 och väntade på mej!
Alfred passade på att träna magen lite, hej beach 2013;-) *fniss*
Nu ska jag dra på mej lite kläder och bege mej ut på en liten härlig morgon PW i den sköna solen! Alfred hänger på med cykeln, kanonbra sällskap! Då måste man hålla en hög fart om man ska hålla hans cykeltempo!
By the way... Usch ja jag vet att jag skryter så ni blir illamående... Men jag är stolt över mej själv och hoppas på att peppa någon mer... Under maj månad har jag lyckats att knåpa ihop 5.1 mil i löpardojjorna (PW och spring) och 6:53 timmar! Har ju som mål att slå april månads aktiviteter, då jag lyckades knåpa ihop 12.8 mil/ 16:28 minuter!
By the way igen... Hade någon sagt detta till mej i februari att jag skulle träna så här mycket hade jag skrattat dem rakt i ansiktet. Då låg motivationen i ide och jag spydde på alla hurtbulllar. Men det är tur att man kan ändra sig, speciellt till det bättre!;-)

5 kommentarer:

 1. Heja dig!! Du är asbra, och du SKA klappa dig själv på axeln när du är så flott igång med träningen. Du inspirerar mig massor.
  Puss!
  Madde

  SvaraRadera
 2. Hejja, hejja! Jag kräks inte på hurtbullar, men jag blir nog lite avis... Själv kommer jag knappt iväg på vanliga, enkla promenader fastän jag verkligen skulle behöva det...

  SvaraRadera
 3. Å vad fina bilder = ) Härligt när det blir lite mer sommar varje dag. =) ha en skön dag kram
  / My two pennies worth! Jessica

  SvaraRadera
 4. Du är grym!! :-)

  Ta det lugnt bara så du inte ökat tempo/antal km för fort. Skadorna kommer om man överanstränger sig. I know... :-P

  SvaraRadera
 5. Heja dig! Du är grym! Härligt att du fixade 6km rundan. Du peppar bara. Det är skithärligt!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!