söndag 19 maj 2013

Mundiarré....

Denna dagen i mitt liv...
Jösses vilken rövdag detta blev... Inte alls som jag hade tänkt mej.. Ursuselt humör, ville inget, pissväder, kliga ungar och med en PMS liknande blivande man... Jo då så kan det bli ibland... Dessutom på en söndag...
Men så plingade telefonen till vid 19 tiden precis när kottarna höll på att somna! Hanna undrade om vi skulle ta en PW! ÅH JAA!!!
Precis vad jag behövde för att bli på bättre humör. Gå, svettas, prata så att munnen sprutade av fragma, skvallra, vända ut och in på livsfrågor och ha ännu mer mundiarré;-) Jösses va härligt det är med såna vänner, vänner som känner en utan och innantill som man kan älta allt med!
Nu sitter jag här med 8.4 km i benen, ny duschad och med ett glatt leende på läpparna! Härligt att avsluta denna söndagen på!
Imorgon bitti väntar åter en PW med denna goding. Förmodligen har vi lika mycket att prata om som vi hade nu ikväll! Undra om vi någonsin kommer att INTE ha något att prata om?;-) Lööövlie!
Imorgon är det måndag och sedan tisdag och sedan säger det PANG och snart är det helg igen;-)
Puss och god natt på er...
Och jo förresten.... Har ni inget för er så knalla in HÄR och tävla vettja! 8 underbara priser!! Man kan aldrig säga att man aldrig vinner om man inte är med och tävlar;-)

3 kommentarer:

  1. Gött att dagen slutade på ett bar sätt :)

    SvaraRadera
  2. Härligt att få ny energi! Tog själv en tur till affären med en vän idag och kom med med nya krafter :-)    sv: tack söta du! <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!