torsdag 2 maj 2013

2 nya favisar!

Är förmodligen den som är den sista som smakat på detta smaksatta vatten?! Helt underbart gott och det har blivit en stor favorit! De smakade verkligen lemon pie och vattnet med chokladsmak smakade verkligen choklad! Verkligen supergott när sötsuget är som störst;-)
Hittade dessa riskakor på ICA igår... Jag säger bara MUMS! Smakade som äppelkaka och de var försvinnande goda! Kollade inte på innehållet, kanske var det socker i, kanske inte? Men goda var dem och det är ju säkert hur som helst bra mycket "nyttigare" än kanelbullar och äppelkakor! Dessa är redan favoriten hemma och det sa bara slurp så försvann hela paketet igår när vi var ute i trädgården! Barnen älskade dem! Eller Alfred var en gnutta tveksam och sa att dom egentligen inte var så goda utan smakade bajs och så tog han en till... Tror minsann att han är i tvärtom åldern;-)
Dessa 2 kommer bli favvisar denna sommaren, det är jag helt säker på!

4 kommentarer:

  1. Här är det ingen i familjen som gillar kolsyrat vatten, men riskakor är en storfavorit hos dottern. Hennes älskling är sourcream och??? (någonting):-)

    Alltid kul att upptäcka nya saker/smaker och när det stämmer är det ju fantastiskt. :-) Mitt lilla råd är nog att inte titta för närgånget på innehållsförteckningen på riskakorna dock, massa kolhydrater tror jag. ;-)

    Ha det så bra!
    Kramiz Emma

    SvaraRadera
  2. Jag har inte smakat själv, men hör både bu och bä om de där. Någon tyckte den med choklad smakade extremt artificiellt.

    Personligen... Tja, jag vill att vatten ska smaka vatten. Möjligtvis med lite citron, i övrigt bara naturell. :-)))

    Kram M

    SvaraRadera
  3. Ice Cream vattnet var min favorit :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!