tisdag 30 augusti 2016

Röjarfest!

Helgen var sannerligen fullt ös! Det började i fredags klockan 15, då drog jag till Värnamo! Jag hade min supersnygga "blus" från bästa butiken People!
 Det var hett i fredags! Att dusch och fixa i ordning sig kändes nästan lönlöst.. Ja , för man hann bli svettig innan man fick på sig kläderna;-) 30 grader varmt, hur underbart som helst!
 Mötte upp min käre make och sedan gick vi på förfest på en innergård! Kul att möta människor som man aldrig träffat förut! Prata jobb, dricka rosé och vimla runt!
 Snittar, röda mattan, mingel, rosé, sol, värme och härligt folk! Det kan ju inte bli mycket bättre!;-) Jo då, jag började i alla fall med varannan vatten! Det krävdes liksom i denna hetta!;-)
 Lite lekar också! Jo då, han prickade!
 Senare drog vi till självaste Värnamodagarna! Mat, dryck och uppträdande i ett stooort tält mitt i stan! Fantastiskt kul!
 Alltså, detta är såååå typiskt mej.... Fick typ HELA cidern i mitt knä.. Fräscht liksom.. Nä men klabbigt;-)
 Kände hela förra veckan hur laddad jag var för den här kvällen... Det kan bli farligt då... *host*
 Men det var nog inte bara jag som var taggad för den här kvällen.. Nä tro mej, vi var fler....;-) (Kommer förmodligen få massor av banner för dessa bilder på min käre make, men det är sånt han får stå ut med när han lever med mej;-))
 Att bara få vara vuxen, umgås med vuxna, med vänner och ha galet kul en hel kväll! Ja det händer inte så ofta längre... Men sååå jäkla kul vi hade det!
 Ni vet, när man står framför en trubadur som spelar det man önskar, dricker lite alkohol, sjunger som tokar och dansar som kungar! Det är såna kvällar som blir så galet kul! Ja, ja! Absolut! Man kan ha galet kul utan alkohol, det vet jag...
 Tills klockan tolv stod jag ut... Sen rök andra skor på... Så här höga skor och klackar är jag sannerligen inte van att gå i.. Alltså mina fötter mådde precis lika dåligt som de ser ut... Fruktansvädra smärtor i fötterna när jag vaknade på lördag.. Ja, alltså inte bara smärta i huvudet... *host*
 Hmm... Detta med att bara ha med sig en liten partyväska.. Nja det är liksom inget för mej.. Jag har typ en hel resväska med mej! Ja det är alltid så mycket grejer som man absolut måste ha med sig en helkväll på stan.. Ja som ballonger tex.. Ha ha, nä jag vet. Dom låg kvar där sen jag vet inte när och jag hann inte rensa väskan innan jag åkte...;-) Och Jonas måste ju ha sitt snus och sin telefon att lägga någonstans för den delen...
 Runt klockan ett på natten moffade jag i mej detta! Och japp, jag tror absolut att det var det som räddade mej från en sån där jobbig bakisfylla...;-)
Som tur väl var, fick vi skjuts hemåt natten!
 Detta mötte oss! 2 sovandes små killar i vår säng!
Alltså så var det här med åldern... Kom i säng runt 2:30 och klockan 6:30 vaknade jag... Kunde INTE somna som hur jag än försökte.. Alkohol och åldern.. Vad är det? Varför blir det så? *blä för att bli gammal*

Om vi har lärt oss något av att inte dricka för mycket alkohol en fredags kväll? Inte då... På lördag är det fest igen;-)

5 kommentarer:

  1. Vilken pingla!! Kläderna var ����������������!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha det blev frågetecken istället för tummen upp!

    SvaraRadera
  3. Det ser ut som att ni haft kul! Jag kollade på Fråga Lund igår och då pratade de om framtidens kläder, preppade med nanoteknik. Då rinner det bara av om man får en cider över sig ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!