onsdag 3 augusti 2016

BAO

I julklapp fick min svärmor Maj en konsertbiljett till BAO, alltså Benny Anderssons Orkester! Så klart i klappen så ingick det att vi också följde med!
Så förra fredagen (ja bättre sent än aldrig kommer det uppdateringar här, så blir det när man har semester;-)) åkte vi neråt Helsingborg, men först ett stopp i vackra Viken för att äta en god middag!
Alltså så vackert det var där nere vid hamnen! Nästan som att komma utomlands!
Att slå sig ner och bli serverad ett iskallt champagneglas, nej du det hör inte till vanligheterna! Så in i baljan lyxigt!
Och håll i er! 3 stycken stora sådana här skaldjursplatåer och lika många champagneflaskor beställde vi in och njöt av varje tugga! Alltså jag tror banne mej att det var de godaste jag någonsin har ätit!
Vi åt, drack och njöt! Sen satte vi oss åter i bilen och styrde den neråt Helsinborg och landade på Sofiero!
SJUKT mycket folk.. Vi var ganska så sena och fick först köa oss in med bilen och när vi kom så var det ett hav av folk ÖVERALLT.. På hemsidan stod det att man absolut INTE fick ha med sig varken stolar, vagnar eller annat som kunde skada eller skymma. Ville man så kunde man hyra stol därinne.. Snacka om att vi blev ganska chockade när detta mötte oss.. ALLA hade stolar med sig... Ja där och då blev vi faktiskt ganska så lack.. Tycker absolut att detta var jäkligt slött av arrangörerna att låta folk gå in med sina stolar... Inte ok någonstans....
Lilla Emmy var på sin allra första konsert! Ha ha så gullig med hörselkåpor större än hon själv;-) Japp, hon fick ju ligga i bilstolen eftersom att man inte fick ta med sig vagnen in.. Men vi mötte fler som hade vagnar.. Ja sånt här retar jag mej på och skulle vilja dra arrangörerna i öronen för! Ska regler gälla, så ska det gälla för alla!
Men Emmy hon va så nöjd hela kvällen och sov sig igenom den!
Fina svärmor var så nöjd! Det var ju för hennes skull som vi var där! Musiken kanske inte är min smak! Men alltså det var sådan otroligt härlig kväll och artisterna har ju en härlig pipa allihopa!
Mysig picknick med vin, ost och kex! Såna här kvällar får man verkligen ta till vara på! Wow säger jag bara! Vilken tur vi hade med vädret!
Ha ha, liiite rund under fötterna kommer han där, mannen i mitt liv med lite kaffe;-) Ha ha, ja sitter man så där på en filt och sipprar rosé en hel kväll, ja då kan man bli lite rund under fötterna;-)
Vi satt ganska långt bak, så vi såg knappt scenen... Men det var lagom för oss! De stora skärmarna såg vi ju och så även musiken hördes bra!
Men vi gick fram lite för att lyssna och jo så är det ju! Man får ju en helt annan känsla när man står så nära!
Mitt i mörkret innan konseren var slut tog vi lite familjekort! Ha ha, det syns nästan på oss att vi hade druckit en del glas rosé;-) *fniss*
Framåt 23 tiden var det slut och vi brummade hemåt i natten! Oj oj oj då så puttenuttigt det var där längst bak i bilen...;-) *hihi*
Innan vi åkte hem helt så stannade vi till i Höganäs och gick in på Garaget och tog ett glas! Så mysigt att sitta där i natten! Det händer ju inte så ofta numera att man 'r ute och snurrar så här på nätterna;-)
Och lilla Emmy hon var med även där;-) Hon sov så sött så sött!
Den här härliga fredagen tar vi med oss långt in i hjärtat! En härlig julklapp som inte bara svärmor Maj fick, utan även vi! Perfekt med såna julklappar!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!