fredag 31 juli 2015

Sista semesterdagen...

Så kom den då till slut... Vår allra sista semesterdag för den här gången...
Shit va fort 4 veckor kan gå... De har liksom bara sagt swisch! Men det gör i och för sig veckorna annars oxå, så det är ju inget konstigt med det...
Jag vet på allvar inte hur i hela friden vi ska ta oss upp på måndag morgon? Det känns som en mardröm bara jag tänker på hur tidigt klockan kommer ringa då, men och andra sidan har jag en helg helg att leka med den tanken så de ska väl gå bra..;)
När jag väckte alla idag klockan 9:45 frågade Alfred: -Varför måste du väcka oss så tidigt för??? Ja jösses, tidigt hos familjen trött!;)
Har sovit som en kratta inatt.. Sista gången jag kollade på klockan var hon 3:56... Jag säger bara; jävla fullmåne.. Är sååå sjukt känslig mot fullmåne.. Det bor nog en liten vampyr i mej, ja för herreguuuud som kroppen höll på.. De kröp i varje liten nerv och det var lögn att somna...:(
Vad vi gjort dom sista dagarna som jag inte visat eller uppdaterat här?
Vi har varit ute hos min mamma, ätit gott, pratat och kidsen har busar med hundarna!

När vi skulle åka därifrån i tisdags kväll och Fabian satt som en annan liten tonåring vid datorn och hängde och frågade om vi på allvar skulle åka hem redan? Då var klockan närmare 00:30... Att han har 2 storebröder som går i skolan, ja det märks tydligt! Han är verkligen grym på bokstäver.. Att han sedan skriver fula ord, nja det är väl inget direkt jag jublar över... Han spelade ett spel där man skulle namnge några tomtar... Han gav en av tomtarna namnet FAN! Nä jag säger inget mer, skitunge...;)

Vi har käkat grillat med kära grannarna! Dålig bild, men fy rackarns va gott detta är; beer can burger! Han ni inte provat detta, gör det! Googla så kommer massor av recept upp!
Jag röjer, rensat och städar.. Nu jäklar ska de bli rent hos familjen Tajkon!
Satte upp dessa rosa gardiner innan semestern! Jag tänkte att det skulle vara lite roligt med lite färg hemma i vårt annars så svart/vita hem.. Jonas kommentar var: -Det ser ut som ett horhus.. Jo-då-så-att-e...;)
Så nu är dom borta och de byttes ut mot ett par vita istället! De föll tydligen min käre make mer i smaken!;)
Igår blev vi bjudna till våra kära vänner Berg och Martina!
Jag gick bort osminkad! Jösses va härligt att gå som man är!;) Är de semester så är det!!;)

Vi satt på våra rumpor mest hela tiden, medans dom här 2 servade oss hela kvällen!;)
Supergod mat, dryck och massor att prata om!!
Klockan 00:30 ramlade vi i säng, ni fattar grejen sen va.. Jag låg och vred mej i flera timmar innan jag kunde somna.. Frustrerande!
Nähä... Dax för mej att åter ta tag i livet och fortsätta städa! Ett evighetsjobb och herrejävlar, det känns som om man skulle kunna städa ihjäl sig.. Shit va grejer och skit vi har och herre min skapare va damigt det är... Men det är ju inte direkt så att vi kan göra något annat som typ bada och sola... Nä för *tada* det är typ 13 grader och duggregn..,

1 kommentar:

  1. Horhus vet jag inte... men det var snyggare med vita. Ibland får jag också för mig att trycka in lite färg i hemmet/garderoben, men ångrar mig snabbt ;-)
    Å du, den där ångestsöndagen har jag framför mig, närmare bestämt om fyra da'r...
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!