måndag 27 juli 2015

24 dagar....

Efter 24 dagar på smultronstället bestämde vi oss för att åka hem... Nej då, inte för nattens händelse... Utan snarare för att vi kanske borde vara hemma en liten stund på semestern oxå...;)
Vi har ju ett stort hus här hemma oxå som måste skötas... *harkel* och vi har ju inte varit hemma en endaste dag under vår semester, så de var väl typ dax nu...
Så klart grät jag stora krokodiltårar när vi åkte hem och det kändes så fruktansvärt jobbigt att lämna smultronstället... Så tomt, kallt och alldeles fruktansvärt ledsamt... I bröstet var det liksom en tomhet, en dån där tomhet som man får när någon dör.. Ja då fattar ni hur mycket jag/vi älskar att vara där!
Att säga hej då till sitt älskade stormiga hav.. De gjorde jag igår kväll, stod där länge och såg hur solen sänkte sig ner i havet medans jag höll på att blåsa bort... Jag njöt, drog in den härlig havsdoften som nådde min näsa och lovade att jag snart skulle komma dit igen!
Nu sitter vi här hemma... Det känns bättre än vad jag trodde när jag låste dörren på smultronstället.. Att låsa upp dörren till sitt hem i Skillingaryd, ja helt ok faktiskt!
Inatt ska vi sova i vår härliga fluffiga säng, de är väl typ det enda jag har saknat på dessa 24 dagar... Min sköna härliga säng och fluffiga täcke!;)
Att jag nyss råkade röra ett element med benet här hemma och inse att värmen har hoppat igång för att det är så kallt ute (11 grader och regn) ja det känns ju så fruktansvärt bedrövligt så man nästan måste gråta bara för det..
När jag körde hem hade jag både rumpvärmen på och 22 graders värme... Men NEJ jag ska väl inte klaga, utan tänka på hur fruktansvärt mycket jag kommer att få gjort här hemma under dom här sista dagen på semestern om vädrets makter ska vara så här elaka mot oss... Städa och rensa i varje rum, jippi eller nått... 
Nu blir det fötterna upp i soffan och fortsätta kolla på en ny skitbra serie som vi började följa, orange is the new black!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!