söndag 22 oktober 2017

Inte normal någonstans...

Så var det söndag kväll igen.. Vart tog den här helgen vägen? Eller ja den här veckan? Det finns inte en minut på dygnet som jag kollar på klockan och tänker: Måtte den gå fortare.. Kanske för att livet just nu är så kul och fullt med ös! Och tur är väl det!;-)
 I fredags hade vi vinjunta. Men vi var bara halva styrkan, alltså bara 5 stycken. Inte lätt att få ihop en kväll då alla kan! Jag älskar denna frisyren, som lilla My!;-)
 Och älsk på min nya snygga jacka!!;-)
 Kräftskiva hemma hos denna snygga lady! Ha ha, jag tror att vi började flamsa och pratat i munnen på varandra från det att vi steg innaför dörren hemma hos Emma i Värnamo!;-)
 Kräftskiva var temat! Och fy fasen va gött det var! Jag satte nog i mej mest kräftor av alla! Fullkomligt älskar kräftor!
 Vi tar en gruppbild! Ha ha, nähä.. Den blev visst inte så bra...
 Men på andra försöket så satt den som den skulle!
Alltså jag är så jäkla glad att jag har alla mina tjejkompisar som jag umgås med lite då och då! Vi alla är inte normala någonstans och det är så skönt när de bara kan spåra ut, trots att alla börjar närma sig 40 år och över det! Så härligt att sitta där i en lägenhet och bete sig så där halvvuxet;-)
Alltså om någon hade varit en fluga på väggen i fredags så lovar jag att ni hade dött! Oj oj oj va vad vi pratade massa skit och dumheter! ;-)
 När man sugit i sig ett par 'harkel* vääääldigt många flarror bubbel, rödvin och snap så blir man inte direkt normalare...;-(
Ja jag vet, det har varit många helger med utgångar för mej och med olika tjejkompisgäng! Japp, bara för att jag vill och bara för att jag kan! Va fasen jag lever bara en gång och då måste man ju göra lite roliga saker också!;-) Jo då Jonas, han är minsann också ut då och då med sina gäng! Så det är inte bara jag som roar mej i den här familjen! Ja som en liten parantes bara så att ni inte blev oroliga att det var ojämt fördelat! Sen har han väl kanske inte de stora behovet att ränna ut som jag har! Alla är vi olika och tur är väl det!;-) Happy wife, happy life liksom!;-)
 Jag vet inte vad klockan kunde ha varit? Men någonstan kanske vid 00 så kom vi på att vi skulle gå ut på krogen! Vi ba: men det är säkert en massa småungar där... Ja, då kan man faktiskt känna sig en gnutta gammal, ja alltså trots att man känner sig som en tonåring i kroppen;-) Med då ska man ju behöva sköta sig också och visa att man är vuxen! Det behöver man ju inte göra på en hemmafest!;-)
 Att vi helt klart var älds på hela stället, äsch det brydde vi oss inte så mycket om när vi väl var där... Alltid kul att driva med folk och som sagt. Vi kunde ju inte ens sköta oss där på krogen, så...
 Vi hade verkligen en sjukt rolig kväll! Vi skrattade och flamsade så nu känner jag mej på riktigt som 15 år igen;-) Ha ha, ja det får man känna, så de så!
Att jag inte kände mej som 15 dagen efter.. Jo men det kan nog bero på att jag kom hem klockan 2:30... Stackras Jonas han fick hämta upp oss fyllekärringar på natten och köra hem oss! Ja alltså han hade förstå erbjudit sig att hämta oss! Så synd var det ju inte om honom egentligen! Ha ha!
Kanske var det ganska seg igår när jag skulle stiga upp... Men det var full rulle här på morgonen med ungar som skulle iväg på hockeytäningar. Så nej jag kunde inte sova... Frisk luft är den bästa medicinen så jag och Alfred tog oss en PW tur! Sen hände inte många knop resten av dagen!
 På kvällen blev det spontandejt med min bror Nicke och Johanna och kidsen! Grabbarna kollade hockey på tv på eftermiddagen och vi skulle ju äta och dom också så klart! Ja men då äter vi ihop, enklare kan de ju inte bli liksom!;-)
 High life med kusiner och kompisar! Men ja jag älskar när huset är fullt!
 Käkade fylld lövbiff från vårt lokala kötthandlare här i byn! Mums!
Sedan blev det TV soffan och så mycket bättre! Nja, kanske och vem vet? Det kan ju bli bra de tv programmet.. Just igår hoppade vi ju inte direkt i soffan över artisterna, men det kan nog bli bra, kanske!
Tidigt i morse åkte Fabian och Jonas på poolspel och vi andra stannade hemma.. Klockan 12 var det dags för Douglas att spela match och jag var på plats!
JAPP, vi bor just nu i ishallarna.. Det kommer vi väl förmodligen att göra fram till april eller något.. *suck*
I eftermiddag har jag fortsatt på min ständiga resning och kamp att komma fram i förrådet... GALET mycket kläder inser jag att vi har sparat på oss.. Ännu 7 påsar som skall skänkas till röda korset och jag lovar att jag kommer att få ihop minst lika mycket innan jag är klar där ute... Fy fan med skit som jag har samlat på mej.. Ångrar nu att jag varit en hamster i så många år.. BLÄÄ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!