måndag 16 oktober 2017

En fullsäckad måndag!

Jag känner att jag lever efter helgen, man är ju som sagt inte 20 längre... Men den har också skapat en massa härlig och ny energi i min kropp! Jag känner mej så bubblande glad inombords! En sån där härlig känsla, trots att ögonen är trötta så att de nästan hänger ner, så är man ändå så himla glad inuti hjärtat!
Klockan 5:45 var jag på jobbet imorse! Fixade med lite odrar och svarade på mail. Klockan 7:00 brummade jag och min kollega neråt Helsingborg och Ängelholm för möte hos leverantörer!
 Jag missade ju att få i mej ett mål klockan 9, då jag brukar äta 2 ägg och kaffe.. Jag mår dåligt när jag inte får äta var tredej timme.. Så lunchen vid 12 satt som en smäck! Alltså kolla in denna vedeldade pizza.. Så sjukt god! Väla centrum, de kan göra asgoda pizzor!;-)
Klockan 14:30 landade vi åter i Skillet och på jobbet.. Hem vid 16 och hämta upp barn..
 Så vidare och handla veckomaten! Alltid lika svårt att komma på något, men det gick till slut!;-)
 Jag har länge sucktat efter en sån här jacka! Så när den dyker upp på flödet på insta så blir jag kär! Min kära snällaste man köpte den till mej! JA, han är helt sjukt snäll! Men han visste att jag så länge velat haft en sån! Den här kommer jag använda mycket, det är jag helt säker på!
När jag står och lagar mat ringer Douglas från ishallen innan sin träning med gråten i halsen... -Jag tror att plutten bakom örat har råkat åka in i mitt öra, i själva hålet... Vi tar det när du kommer hem, träna först du...
 Så när han kommer hem så får jag leka doktor! Jag älskar det!;-) Sprit och en pincett...
 Så var plutten ute! Stackars lilla älskade barn.. Han hade så ont. Tacka för att han hade ont, den hade nästan hade växt fast inuti hålet.. Den syntes ju inte ens till, så jag fick rota fram den i hålet... Nu säger han att han ska skita i hålet i örat...;-)
 Vi sitter varje kväll med läxor.. En timme så där... Douglas speciellt har mycket nu.. 30 engelskaglosor plus tex. 17 spanska glosor plus text. Prov nästa vecka på hela Europa och även prov i sexualkunskap... Och där imellan alla dessa träningar.. Fattar inte hur de pallar? Men det gör dom väl, för att de är barn och har mer energi än oss vuxna!;-) Jag hade aldrig pallat det... Grymma är de i alla fall våra kära barn! Och lättlärda! Det fastnar bara häften av allt som vi läser i min hjärna, men allt i Douglas hjärna! BRA!;-)
 Och några satt där och läste läxa och gjorde matteläxa! Alfreds läxa har vi redan gjort! Den fixade vi under tiden jag lagade mat, man måste vara effektiv!;-)
 Inte alls så pinsamt längre för Douglas med sexualkunskap..
Men så fort den här lilla spjuvern får se penisar och muttor så skrattar han hysteriskt! Att det ska vara så kul och pinsamt.. Skitunge!;-)
Nu ska jag gå ut och ta en PW! Att sitta i bilen i över 4 timmar.. Nä det är inget för mej.. Det kryper i hela kroppen och jag måste få luft i mina lungor!
Hmm.. Känner dock av halsen en gnutta... Svider i den. Har varken tid eller lust att bli sjuk nu.. Sömn kan nog hjälpa en del tror jag för att bli av med halsontet.. Så det får nog bli sängen i tid ikväll!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!