fredag 1 september 2017

Att ha firat bröllopsdag!

 Varje bröllopsdag tar jag fram min älskade bröllopsklänning och provar den och ser om den fortfarande passar! Jag konstaterar varje år att mina bröst har växt en storlek varje år som jag tar fram den.. Herregud, hur är det möjligt? Tänk om 6 år då när vi ska gifta om oss... Då kommer jag ju se ut som en vandrande melon.. Ja eller som 2 vandrande meloner;-)
 Den passade ju nästan, men inte över brösten... Herregud, jag kommer inte ihåg att de var så små då.. Men de måste de tydligen ha varit då;-) Den gick i alla fall över magen och då är jag nöjd!;-)
Jag suckar alltid och önskar att jag får bära den igen... Herregud, mitt livs dyraste plagg som jag äger och så hänger den ute i förrådet i mörkret. Det är ju inte klokt.. Har använt den en gång och kanske aldrig mer.. Vansinnigt ju!!
 Så kom Jonas hem! Han vet hur han ska lyfta mej och fira! Han är världsbäst på att ge mej blommor och presenter! Och han vet ju mycket jag uppskattar det! Fullkomligt älskar presenter och JA, jag uppskattar alla presenter!
 Kortet!!! Åh, jag smälter!
 Så lagade jag mat! Ja man säger väl att kärleken går genom mannens mage?!;-) Stämmer bra det och han uppskattar alltid min mat och det är ju jag glad och tacksam för!;-)
Åh så firade vi med lite vin! Gött en torsdag! Lagade torskrygg och pressad potatis! Mums för alla i familjen utom Fabian som höll på att spy även igår... Suckade och pustade och sa att de även igår fick fisk.. Jag lyckas på nåotvis laga samma mat på kvällarna som de får i skolan på dagarna.. Ofta blir det så... Märkligt...
 Ja ba: Kan vi inte ta ett fint kort på oss som vi kan ha för att blicka tillbaka och se hur vi såg ut då på just den bröllopsdagen! Haha... Jag ser svinfull och trött ut.. JA, trött var jag, men inte full.. Jonas klagade på att hans moppemusch syntes för mycket... Ja man gör sig inte vackrare än vad man är;-)
 Här ler han åtminstone, men ser inte nykter ut! Ha ha, ja herregud det är inte alltid så lätt att få till ett bra kort;-)
 Jag har sovit så fruktansvärt dåligt hela veckan.. Vet inte varför? Men igår, ja då var jag minsann trött.. Kanske var de dom där 2 vinglasensom gjorde susen.. För redan klockan 21 kröp vi i säng! Ja då ville jag ta kort med... Jonas bara ÅHHHH va jobbig du är! Japp, i know!;-)
Och så fick jag vääärldens snyggaste kofta också! De höll jag på att glömma! Den kom han hem med i ett fint paket!
Jag hade sagt det till honom förra helgen att jag hittat en supersnygg kofta på People! Han lyssnar verkligen på mej. Helt plötsligt kommer han hem med den till mej! JA, jag är grymt bortskämd och jag är vekligen SÅÅÅ tacksam från djupet av mitt hjärta! Han är verkligen världens snällaste människa! På riktigt! Jag tro faktiskt inte att jag känner någon snällare människa... Och så är han gift med mej... Ha ha! Jo då, jag kan också vara snäll, det kan jag faktiskt!;-) *himlar med ögonen*
Att fira bröllopsdag, det är ett måste! Att fira allt man bara kan, ja det ska man verkligen göra! Älskar att fira, älskar att må bra, älskar att vi ännu ett år är friska, krya och att vi älskar varandra så mycket!

2 kommentarer:

  1. Det är så viktigt att fira alla de där bröllopsdagarna man passerar. För det är så värt att fira kärleken med den man älskar! Vi ska åka på en liten kärlekstrip till Höganäs, Helsingborg, Helsingör i helgen. Har t o m köpt en Dramaten för att kånka hem all öl i.....
    På tal om bröllopsklänning... min mamma sydde om sin till dopklänning, så jag o mina bröder och även några barnbarn är döpta i den. Så inte särskilt dyrt pris per användning! Och den är jättefin ❤️
    Kramar i massor ❣️

    SvaraRadera
  2. Härligt med årsdag och vilken omtänksam man du har! ❤️

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!