tisdag 8 augusti 2017

Semestern 2017!!

 Vilka härliga dagar vi haft på semestern i stugan! Dock en gnutta för kallt och regnigt för min smak... Men det kanske behövdes det med. Men de hade väl inte behövt regna precis när vi var vi västkusen? Ja ja, den stora snackisen sommaren 2017 lär nog ändå bli vädret va?;-)
Man kan nästan tro att jag tog semester från bloggen också.. Jo det kan man väl säga att jag gjorde.. Kände för att helt landa och ladda helt, man behöver bara få vara lite ibland! Så då fick min kära livskamrat bloggen stå åt sidan ännu en gång! Men nu är jag tillbaka och så även i vardagen igen...
Semestern 2017 har gått fort, men ändå ganska sakta... Konstigt det där. En hel månad ledig och vips så är den redan slut... Fantastiskt härlig semester för oss alla och jag har banne mej njutit varje minut! Bara slippa tänka på jobbet, logistiken hemma, matcher och träningar hit och dit! Bara landa i familjen!
Så kära vänner och ovänner! Vad har vi gjort då när jag varit borta från bloggen? (Jo då, som människa så får man höra, se och uppleva mycket! De som framför att de absolut INTE läser min blogg, de är dom som granskar varje litet ord av de jag skriver här... Varför kan man inte erkänna att man läser den? Är det något fel på min blogg eller? Eller är jag för pinsam och kanske inte allt för mogen som jag borde vara vid 37? Äsch, skit sak samma.. ALLA är i alla fall välkomna att läsa min blogg, oavsett om du är min vän ovän eller vad du nu än är! Du behöver inte erkänna, det är lugnt! Läs du, men granska inte alla mina fel och brister! Jag är bara en människa, precis dom DU är! Kärlek och respekt!;-))
 Vi har hängt i stugan i 17 dagar! Bara varit där och inte hållt på att flaxa hit och dit! Ibland är det skönt att bara få landa och vara på en och samma plats, viktigt för alla i vår familj att bara vara och kanske till och med behöva ha lite tråkigt ett par timmar!
Vi har träffat grannarna i stugan! Underbart folk! Som vi skrattade när vi spelade detta spel! Har ni inte spelat, spela genast! Vi skrattade så vi blev blöta både i byxorna och i ögonen!;-) Jag var katastrofdålig att prata med en sån där skena i munnen!
 När de inte är något strandväder och surfen är slut på telefonerna! Vad hittar man då på som barn utan att behöva krypa ur sitt eget skinn? Jo vi aktiverades oss lite. Gick promenader, spelade tennis och sprang! Kul när alla kan göra något tillsammans!
(Så var vi i Göteborg, men det tar jag imorgon i ett annat inlägg!;-))
 Förra fredagen kom Lena och Peter till oss och bodde över den helgen! Peter och Jonas spelade golf, samma nördar båda 2;-)
 Vi pratade och umgicks, spelade kort, drack vin och skrattade!
På fredagsnatten, eller ska man säga lördagsmorgonen gick jag och Lena och la oss klockan 3:30... Vi glömde bort både tid och rum och ventilerade om ALLT! Gick igenom mycket den natten, bara hon och jag! Fantastiskt härligt!!
 När det öser ner och man legat en hel dag inne och kollat på film och varit lite slitna.. Då får man kasta sig ut mellan skurarna för att spela lite kubb!
 Vi åkte bort till gasserian en dag och åt supersmarrig och jordens största glass! Älskar glass i alla dess former!
 Vädret sög ju pungråtta många dagar.. Så på söndagen tänkte vi att nu så packar vi ihop och drar iväg på måndagen hemåt....
Men så hade vi inte varit på vårt älskade strandhotell och käkat någongång! Så vi beslutade oss för att ta en sista måltid där innan vi skulle dra hem...
 Det blev en härlig kväll och vi kunde sitta ute och äta vår mat! Alla var inte riktigt lika sugna på att umgås som oss andra.. Och de hade äntligen fått en liten gnutta Wii fi och då kollade de på allt som de missat under 2 veckor och det mina vänner, det var ju hur mycket som helt.... Skitungar!;-)
 Vi åt fantastiskt god mat som bara smälte i munnen!
Vid ett bord från oss satt det ett annat par och drack lite vin! Vi började och prata lite spontant och vips drog vi ihop borden och fortsatte prata och prata och prata.... Och drick och dricka och dricka...;-)
 Så vi bestämde att de skulle följa med hem till stugan så att vi kunde fortsätta prata och dricka lite vin! *harkel* Öh, det var inte lite vi pratade... Framåt morgontimmarna gick de hem! Så otroligt trevligt med nya vänner!
Synd bara att det bor så långt bort från oss, i Stockholm! Men va fasen gör några timmar i bilen till varandra när man har det så trevligt ihop!;-)
 Jag mådde inte som en prinsessa när jag vaknade på måndagsmorgonen... Men bara att bita ihop! Hjälte på natten, hjälte på dagen.. Eller hur?!;-)
Vi sket i att åka hem! Träffat man nya vänner och har semester och inte måste åka hem, ja då stannar man kvar några dagar till!
 Vi tog med grillen, en box rosè och filtar och gick ner för att möta den vackra solnedgången! Det var en fantastiskt härlig kväll! Så som det ska vara på den svenska sommaren, varmt och soligt... Men såna dagar och kvällar har vi ju inte varit särskilt bortskämda med den här sommaren precis...
 Kvällsbad! Så himla mysigt! Så himla mysigt att tvåla in sig i sanden och bada av det;-) Vår lilla gris!
 Vi fick en fantastik mysig kväll nere vid vår härliga strand! Där och då ville man bara stanna tiden! Inte låta solen gå ner i havet....
Jag älskar ju solnedgångar, de är ju så vackra! Men solen går ner alldeles för snabbt....
Det sägs att är huvudet dumt så får kroppen lida... Alltså så sliten som jag var på måndagen, ändå slurpade vi i oss av massor av rosè och bubbel även på måndagen och gott var det! MYCKET GOTT!;-)
På onsdagen åkte vi hemåt till Skillingaryd igen... 2 ynka dagar kvar på vår semester...
Det första Alfred gjorde när han kom hem var att rusa ner till grönsakslandet och dra upp en morot! Vilken lycka alltså!;-)
Och ja nu då! Nu är det bara 47½ veckor kvar till nästa semester och si så där 3½ månad kvar till jul! Tiden går fort när man har roligt!
Och vet ni vad? Jag och Jonas har inte bråkat en endaste gång på semestern! Japps, det är en merit! Fan vi börjar ju bli gamla och kloka!;-) Fast så kan det kanske vara så att ungarna har bråkat för även mej och Jonas... De har typ varit i luven på varandra varje minut.. Kan säga att det tar mer på psyket än vad något annat gör! Men nej då! Jag är enormt utvilad och sååå glad inuti mitt hjärta! Fasen, jag börjar på riktigt hitta tillbaka till mitt gamla Karro igen! Så fucking underbart!!!
Och nej då! Vi har inte bara varit så himla sportiga.. Vi har typ vägt upp dessa löparrundor med alldeles för mycket bubbel, vin, öl och drinkar! Men jag vill ju inte alltid framstå som en försupen morsa, för det är jag ju inte egentligen, jag är bara jag! En människa som tycker om blandat, så där lite lagom av allt! Ja även om det ibland kan bli lite för mycket av de där skitgoda bubblet!;-)

3 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!