torsdag 24 augusti 2017

Så vidrigt äckligt roligt!

För ett par dagar sedan bad jag Jonas köpa snus till mej när han ändå skulle iväg på annat håll!
-Men du har en dosa i bildörren som har legat där ett tag! Den kan du ju ta, sa Jonas!
-Nej nej, det är min "spottdosa" som jag lägger de använda snusarna i. Den har typ legat där hela sommaren när vi varit ute och glidit på vägarna, så den är inte så fräsch, svarade jag!
Jonas stirrar på mej och bryter ut i fullständig gapflabb...
-Men shit, säger han. När jag och Kurt (ja vi kallar honom Kurt för jag vill inte hänga ut vår kompis namn, inte så schyst, haha;-)) var och spelade golf häromdagen frågade han om han kunde ta en snus ur den dosan och det var klart han fick! Kurt hade till och med sagt att dessa snusar är förbannat goda! När de åkte hem hade han tagit ännu en snus och fnissat och sagt att Jonas inte fick säga något till mej att han snusade upp mina snusar!
Kurt hade alltså snusat mina använda snusar från min "spottdosa!
Ha ha ha ha ha! Där började jag skratta hystersikt mycket! Skrattade så tårarna rann ner för mina kinder! Detta är så vidrigt äckligt roligt....Snusat mina redan använda snusar.... Mysigt!;-)
Jag dör av skratt och fick givetvis lov att ringa till honom och berätta detta och givetvis trodde han inte på mej först... Men sen när han verkligen fattade att så var fallet, höll han på att spy och jag skrattade så jag grät! Han ba: -JAG MÅÅÅSTE TVÄTTA MIN MUN NUUUU OCH SPYYYYYYY!!!
Jag sa att det ändå var tur att det var i min mun snusarna hade legat i och inte i någon annans förpestade äckliga mun! Min är ju ändå ganska så fräsch! En liten klen tröts liksom!;-)
Ha ha, detta är så himla typiskt vår vän Kurt att göra... Allt sånt där "råkar" hända honom!
Ni frågar samma fråga som jag frågade?! Kände han inte skillnaden och SÅG han inte att de var använda? Tydligen inte. De var så där lagomt uppsvällda och svampiga av min saliv och så där lagomt utsugna i smaken! Ha ha ha, så fort jag behöver skratta, så tänker jag på de här och skrattar så det nästan kommer kiss i trosorna!
Så klart frågade jag honom sist vi träffades om han ville ha en begagnad utsugen snus av mej! Han höll på att spy och jag skrattade mitt hemska råa skratt som kom ända in i från hjärtat! Så vidrigt äckligt roligt!;-)
Han fann sig snabbt och sa när jag berättade att han hade snusat mina använda snusar: -Åh min kompis Karl (Karl som också heter något annat) va precis här och han har slängt en snusdosa i soporna! Kanske ska jag plocka upp den och ta ett par snusar, shit det här blir ju billigt för mej att snusa!;-)
Tur man kan ha humor med i bilden och skratta åt eländet!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!