söndag 18 september 2016

Fuck you din jävla idiot....

Jag är på riktigt jävla arg nu... Så arg att jag nästan skakar....
Det började med att hemtelefonen ringde efter 8 imorse.. (Kan inte länka till ett gammal inlägg via telefonen som jag gjort för ett par månader sedan... Men vi har haft en man som ringt på den söndagsmorgnar runt 8 tiden och barnen har varit snabbare än snabbast och svarat.. På andra sidan linjen är det en man som frågar mina barn vad dom heter och vad dom har på sig? Sedan efter ett tag har han lagt på... Nu har det varit ganska så lugnt på den fronten...) Men så ringde han idag igen och Alfred svarade... Han slängde genast telefonen till mej och jag skrek: -Hallå! Då la han på.. Givetsvis skyddat nummer.. Jag är så jävla trött på detta.. Trött och jävligt rädd och undrar vad det finns för idioter som vandrar runt bland oss??? Är det någon som vi känner? Är det någon som läser min blogg? Är det någon psyksjuk människa som gör detta till fler? 
Jag säger till Jonas att imorgon ringer jag polisen och gör en anmälan på detta!
Ilskan rinner av mej för en stund.. Vi går ut och går tipspromenaden då svärmor ringer...
Jag har lånat hennes bil lite. Annars cyklar jag varje dag till jobbet. Men hon behövde den inte, så jag lånade den och blev lite lat;)
Min cykel stod hos henne, låst och inne på en hennes innergård...
Iallafall så frågar hon om jag har hämtat min cykel? Nej självklart inte, de skulle vi ju sagt...
Cykeljäveln är borta? Den måste ha försvunnit någonting mellan kl 16 och 20 igår..
Alltså jag blir på riktigt så jävla arg att jag kokar.. Mitt enda fordon som jag kan ta mej runt på.. Min älskade cykel som jag fick i 27-års present och som jag älskar och som jag varit så jäkla rädd om i alla år! Låser den jääääämt!
En svart sjösala med cykelkorg, lite bucklig cykelkorg och 3-växlad..
Alltså jag kokar av ilska... Får jag tag i den jäveln som snott min cykel så lovar jag att jag kommer göra mos av den människa med mina bara händer... (Så om du hört, sett eller ser min cykel någonstans, skrik högt till mej!!)
Sååååå frustrerande är det. En trist jäkla utgift för mej... Jag måste ju ha en ny cykel. Pengar som jag tänkt spara till vår Thailandsresa. Faaaaan! 
Säkert går det på försäkringen? Kanske kan jag ha tur att få ut ett par kronor? Men med min tur så får jag väl inte ett skit? Gaaaaaaa!!!
Alltså det är väl själva fan att folk inte kan hålla reda på mitt och ditt?! Dom måste ha varit hur kalla som helst när de snott den.. Dragit med sig den och sedan bara hakat upp den på en bil och kört mitt på ljusa dagen...
Så imorgon ska jag ringa till polisen. Ringa och anmäla den jävla idioten som ringer hit på söndagsmorgnarna och den jävla idioten som snott min cykel...
Förlåt för många svärord idag. Men jag kan inte annat än att svära just nu.
Fuck you din jävla idiot... Är just nu riktigt trött på idioter som bara förstör!

3 kommentarer:

  1. Kan förstå din ilska. Mitt är mitt, ditt är ditt, är det så himla svårt att förstå? Hemska samtal är ännu värre. Vart är vi på väg?

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att man inte får ha något i fred. Men var är du ????? Saknar dina inlägg. Hoppas att allt är bra med dig och din familj i alla fall. Kram

    SvaraRadera
  3. Tråkigt att man inte får ha något i fred. Men var är du ????? Saknar dina inlägg. Hoppas att allt är bra med dig och din familj i alla fall. Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!