måndag 5 september 2016

Cykelfest 2016!!!

Så har åter en helg gått i rasande tempo.. Inte klokt va tiden flyger fram....
Helgen va lugn... Eller nä vänta nu, jag bara skämtade.. Fredagen var lugn! Vi spenderade den hemma med kidsen och hela huset sov vid 22...;-)
Jonas provblandade välkomstdrinken inför lördagens cykelfest och fick väl godkänt av oss! Ja men så klart fick kidsen alkoholfritt!;-)
Lite stress och fix under lördagsförmiddagen, innan vi drog iväg på våra cyklar! Redan klockan 15 blev vi bjudna på förfest hos våra vänner! Sen styrde vi cyklarna mot nästa förfest, där vi alla fick våra kuvert och 2016 års cykelfest kunde skålas in!
Vi hamnade på förrätt hemma hos Niclas och Anna-Karin där vi fick detta smarriga, bubbel och vin!
Så kul att träffa människor som man aldrig ens sett här i byn! Kul att få lära känna nya människor! Lööv it!
Sedan cyklade vi vidare till Joakim och Ulrika där vi fick detta gooood! Vin och fördrink! Jo, man blandar verkligen hej vilt en sån här kväll! Men jag var faktiskt duktig och drack varannan vatten;-)
Sist men inte minst hamnade vi hemma hos oss på efterrätten! Serverade creme brulee! Oj oj, vad jag hade kämpat med den.. Den ville inte stelna, så i ugnen var den säkert 3 timmar, men den blev till slut helt ok!
Här hamnade ett underbart gäng! Också här helt nya bekantskaper! Vi hade sååå roligt och festade loss, sjöng, dansade, flamsade, skrattade och pratade!
Sen skulle vi cykla ner till efterfesten! Alltså, det är allt som oftast grymt trevligt på efterätterna och vi hade lätt kunnat suttit här i vårt kök hela natten lång och fortsatt festa! Men som sagt, efterfesten ropade på oss!
Bilderna får tala lite för sig själv! *haha* Vi hade verkligen superkul, dansade, sjöng och beblanda oss med ännu lite mer nya ansikten! Jo då, det slank visst ner ännu lite mera alkohol... *harkel* Ni måste tro att jag är värsta alkoholisten.. Men nej då, så blir det när det är FEST!;-)
Alltså det är ju bara att erkänna.. Vi är inga ungdomar längre som kan vara ute och fest till sent på nätterna.. Sov si så där 4 timmar från lördag till söndag.. Sen så var det tvärstopp... Kunde inte sova mer...
En härlig promenad med min käre make på förmiddagen och JAPP, vi är precis lika trötta som våra skuggor...*fniss*
Ett fantastiskt härligt höstväder har vi i alla fall!
Så jo, visst var det lite bittert av oss att gå in och lägga oss i sängen igen... Men ack så skönt och mysigt! När hände det senast att vi ligger mitt på dagen, kollar film och äter ostbågar i sängen? Nä precis, det har nog säkert knappt hänt på typ snart 12 år... Så jo, vi tar igen mycket sån tid nu, bara för att vi kunde! Bara för att barnen var hos sina barnvakter! Lööövlie var det!;-)
15- fikat åts ute hos min mamma, när vi hämtade upp de 2 minsta! Underbart att sitta ute i solen och fika! Suger verkligen åt oss av de härliga strålarna!!
Så här dagen efter... Gud i himmeln är ju för bövelen sugen på ALLT! Livsfarligt är det, men gott JA!;-)
Klockan 16:30 vinkade vi av Joans som åkte till huvudstaden på jobb.. Bläää för det. Men han kommer hem ikväll igen! Nej jag vet, jag ska inte klaga, det finns dom som är ifrån sina män och sina familjer flera veckor... Jag är som sagt som en flockhund och trivs bäst när vi alla är tillsammans! Men snart är vi tillsammans igen! Ja i alla fall den här veckan.. Till helgen blir det mässa för mej, hela helgen lång... Hur ska jag klara mej utan min familj? Ja jag veeeeeet! Sååå töntig är jag och lika trött som jag kan vara på dem hela bunten, lika oerhört mycket kan jag sakna ihjäl mej efter dem!

4 kommentarer:

 1. Det verkar så kul med cykelfest, men jag har aldrig varit på nån....det finns ingen här och jag är inte mycket för att dra igång.
  Sådär höll vi också igång och festade för ca 10-15 år sen men nu får jag ont i huvet bara jag tänker på det. Jag klarar inte alls alkoholen längre, så ett par tre glas vin sen är jag nöjd, allra nöjdast dan efter ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen superkul! Såååå roligt att träffas och umgås med såna som man knappt ens sätt!!
   När jag vet, är inte heller den som drar ihop till något sådant....

   Ha ha, då kanske jag blir likadan snart med;-)

   Kram K

   Radera
 2. Hade också cykelfest förra helgen - fantastiskt kul! Jag älskar sådana fester och det är så kul att träffa nya människor! Synd att det är ett helt år till nästa gång bara :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det kul! Sååå kul! hade gärna haft 2 cykelfestar per år;-)

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!