torsdag 1 september 2016

Att fira bröllopsdag med sina kids....

(Började skriva detta igår kväll.. Men ja, sen kom det lilla berömda livet i vägen och jag fick lägga ner det jag tänkte göra.. Så blir det ibland;-))
Igår kom ett blomsterbud till mej på jobbet! Jonas hade skickat en underbar bukett till mej! Mmmm, han vet precis hur han ska få mej att smälta som smör i solsken! Alltså jag älskar ju överraskningar och detta är sååå fint gjort!
 Ska vi fira lite? Alla ba: -Mmmm, visst.. Jippi eller nått.. Nä man är trötta efter en lång och intensiv vecka... Och Jonas fick inte ens någon puss när han kom hem... Nej nej, det var inte på det viset alls. Hade jag kunnat så hade jag så klart hånglat upp honom *harkel* det var ju det minsta han kunde få för denna underbara bukett! Nej då, han luktade värre än ett stort reningsverk i munnen, så jag höll på att spy när jag närmade mej honom.. Varför? Jo han drog ut en STOOOR visdomstand i måndags och det leker man ju liksom inte bara bort... Blää säger jag bara! En jäkla tur att jag ännu inte blivit vis. Näpp, inga visdomständer här inte och lika glad är jag för det! Då är jag heller ung och ovis;-)
 Lite firade vi minsann! Hämtmat från vår kina restaurang här i byn och rödvin! Inte alls så dumt en onsdag!;-) Hade vi haft mer vin hade jag förmodligen druckit ett par glas till, så gott var det! Jo då, jag har visst glömt bort redan att jag var lite sliten i lördags;-)
Det är väl underbart med barn! Dom kan vara alldeles underbara, så fantastiska och alldeles pain in da as.. Typ så var det igår... INGENTING var bra, INGET! Ni vet när det blir krig runt matbordet för att "något" blev fel.. Ja sen är cirkusen igång och nästan alla blev osams med alla.. Så där satt vi kvar jag och Douglas och käkade... Mysig bröllopsdag! *haha*
 Detta alltså... De hinner banne mej inte äta upp sin mat förens dessa jäkla paddor ska landa i deras händer! Jag är på allvar så jädrans trött på dem så jag tror jag tar varenda av dem och slänger ut dem! (Och stilen sen.. Hur kan man ens tycka detta är bekvämt att ligga så här???) Nä, men faktiskt så kommer vi sätta upp regler nu för hur mycket de får använda dem och sedan låsa in dem i tryggt förvar under den rastrerande tiden! Ja alltså paddorna då, inte barnen;-)
De blir helt knäppa av dessa paddor... Är det inte spel så är det dessa sjukt jobbiga youtube kanalerna och klippen... Gaaa, säger jag bara... Hatar alla dessa hemska upptrisande youtubare som skriker när dom pratar...
Ja ba: -Men Jonas kan vi inte ta ett sånt där fint kort på oss!? Föreviga vår 3-åriga bröllopsdag? Jo men det blev väl bra va? En trött jag, en ännu tröttare Jonas med tandvärk och nä... Det blev väl inga lysande bilder, men det bjuder vi på;-)
 Klockan 21 låg vi i sängen... Då älskade vi och drömde oss bort till vår underbara bröllopsnatt.. Eller inte... Jonas pratade i telefon och läste och jag låg med min telefon.. Sen somnade vi vid 22! Väääldigt romantiskt! Äsch va fasen, dom där romantiska nätterna kan vi ha någon annan natt! Typ på helgen när vi kanske är mer pigga och alerta!?! *fniss*

2 kommentarer:

  1. Stort grattis på bröllopsdagen <3

    SvaraRadera
  2. HAR DU BEHÖVER ETT KREDIT??? Få om lån hos en mest kända låneförmedlare helt utan kostnad, vi lägger till ditt förfogande av lån från 50000 kr till 5000.000 kr har alla människor i nöd och du kan få pengarna endast några bankdagar efter att du har bekräftat låneavtalet, hela processen sker tryggt och smidigt, E-post: vaid.simona@gmail.com

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!