onsdag 7 september 2016

Förra lördagen!!

 Jag inser ju nu när jag sitter här och bläddrar igenom mina kort på telefonen att jag helt har glömt bort att visa vad vi gjorde förra lördagen!
Det var Vaggerydsdagen i grannbyn! Toppenväder, toppen artister och härliga humör!! Vi hade 2 härliga artister på scen och det var Lisa Ajax och Ace wilder! Det är banne mej coolt det!;-)
 Ni vet, det var ju den där dagen efter dagen efter... *harkel* Jo min kär make va lite sliten;-) Det syns;-)
 Jag, Fabian och Alfred gick modevisning och visade upp 2 klädbyten!
Att rackarns va roligt det är! Och vi har galet roligt när vi går! Allts som oftast är vi ungefär samma gäng som går på modevisningarna, så ja vi kan liksom flamsa till det hela och det blir inte alls stelt någonstans! Det gillar jag!!;-)
 Som ni märker... Galet kul har vi när vi går! Skratt ända upp till öronen och tillbaka!!;-)
Ha ha, lovar att det INTE är enkelt att hålla de där köpstoppet som jag har när man går och visar upp snygga kläder... Herreguuud, det går bara inte att hålla i plånboken! Jag fick köpte denna snygga kavaj och ett svart linne på People! Douglas har blivit så stor att han kan köpa på vuxenavdelningen nu! Ett par chinos och ett par jeans!
Alfred och Fabian fick också en stor påse med kläder... Jo alla 3 barnen behöver faktiskt kläder! Kolla in denna svinsnygga långa bomberjacka som Alfred köpte! Han vill att det ska bli kallt nu så han kan börja använda den!!;-)
 På kvällen blev vi bjudan hem till dessa snyggingar! Underbart god middag, härligt prat och skratt! SÅÅÅ härliga vänner, så enkla och så lättsamma! Fy bubblan vilken härliga vänner vi ständigt har omkring oss!
Vi satt i kvällsolen och drack lite bubbel, pratade om livet, jobbet, framtiden och dåtiden! Kloka människor!
 Och som de flesta vänner vi har, så har dom också grabbar! Ha ha, nä vi har inte valt vänskapskretsen för att de har pojkar! Nä, men faktiskt så är det så.. De flesta av våra vänner har pojkar.. Så JA, mååånga pojkar är det runt oss ofta;-) NEJ... (JA, bäst att förtydliga!) Jag har INGET imot pojkar! Bara lite häftigt tycker jag att det blivit så!;-)
 Jämngamla allihopa! Sååå kul!
Jönköping är vackert även på kvällen! Här satt vi på altanen och pratade långt in på natten! Tack underbara ni för den härliga kvällen!!

1 kommentar:

 1. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!