söndag 3 juli 2016

Lite nött, lite gammalt, men väldigt charmigt!

 Vi har pratat ganska så länge om att fixa en annan hörna i köket... Laminofåtöljen har verkligen blivit använd genom åren där den stått! Barnen sitter ofta i den! Men...
Vi har länge pratat om att köpa en ny möbel dit, ett sidebord eller någon slags skänk. Behöver det för att få undan en massa papper som ligger och dräller överallt och som måste komma undan, men som också måste sparas!
Men ja sen så har det liksom inte blivit av, förens igår...
Jonas hjälpte sin bror att flytta igår och hittade en gammal byrå i en garderob som han inte längre ville ha! Jonas av alla människor på jorden frågade om vi kunde ta den! Annars är det ALLTID jag som kommer hemsläpande med en massa "gamla" grejer!;-)
 En riktigt gammal nött men väldigt charmig byrå som passade perfekt i vårt kök, i vår lilla hörna!
Tänk så mycket papper och ännu mer skit vi kommer att kunna samla på oss nu;-)
Nä men grejen är den att barnen kan ha varsina lådor där de kan lägga sina läxor! Ja för annars dräller dom runt i precis hela huset och till slut är det "någon" som tagit dom och de är spårlöst borta... Känns det igen? *haha* Den där någon är verkligen en idiot som alltid ska lägga beslag på alla borttappade grejor;-)
 Det blev så himla bra! Och hjälp va stort köket blev helt plötsligt!
Ljuset som är tänt på byrån tyckte Jonas såg ut som om jag tänt för någon som har dött.. Ja kanske har jag det. Tycker absolut att vi kan tända det varje kväll och tänka på de som inte finns hos oss längre!
Laminon då? Den ställdes under trappan så länge och ungarna hittade genast tillbaka till den! Superskön att sitta i och mysigt med en liten höra under trappan som de kan krypa in i och spela lite på sina paddor!
Älskar när man kan blanda lite nytt, lite gammalt, lite ärvt och lite köpt! Det blir liksom oftast väldigt bra då!;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!