torsdag 14 juli 2016

En liten överraskningstripp!

Alltså det kryper i min kropp... Att vara hemma så här på semestern, näpp det är inget för mej... Det enda vi gör på dagarna? Städar, rensar och snickrar och så lite på jobbet oxå... Nä fy sjutton, känner mej mer stressad än någonsin att vara hemma.. Längtar som en toka till vårt älskade smultronställe nu! Där kan jag bara stänga av hjärnan och bara vara. Precis det jag just nu verkligen behöver!
Men ok, de behövs verkligen städas här hemma och rensas, så det är väl i och för sig bra att det blir gjort;-)
Igår kände vi att nu så måste det hända något, ja trots att grabbarna inte alls klagat en sekund på att de tycker det är tråkigt att bara vara hemma, nä det är nog mer jag och Jonas som känner så...
Så vi bokade in en liten överraskningstripp med dem!
 Vi bokade in en bio! De fick plocka sitt godis och va verkligen i drömriket! En gigantisk stor smågodisaffär! Nästan så att jag själv tänkte äta, men blev lite rädd för vad magen skulle säga när jag inte ätit sedan i julas. Ja jag menar, sitta där på bio och känna hur magen drar igång. Näpp, jag tar den godisstunden en annan gång, kanske senare i sommar när suget hugger in!;-)
Ice age 5! Superrolig och lika bra som de andra filmerna! Vi skrattade oss igenom den och Jonas somnade naturligtvis ifrån den! Undra om han varit på en endaste barnbio utan att somna? Tror knappt det?!
Att jag skulle vara rädd för att fisa och bajsa på mej.. Ja det var i alla fall inte Fabian.. Herreguuuuuud va han släppte sig. Stackars de människor som satt bredvid honom, det luktade nämligen dött djur omkring honom... Skitunge;-)
 Efter bion blev det kvällsmat! Mumsig hamburgare och vi åt så våra magar stod på 4 hörn!
 Så mätt att en av oss i sällskapet fick lov att lägga sig ner och vila på maten;-) Ha ha, jösses va den lilla människan kan äta! Han äter mer än mej...
Vädret ja.. Har lovat mej själv att inte klaga på det.. Men nä nu måste jag ändå göra det.. Skittrist är det! Jo men förutom imorse då solen värmde skönt och vi kunde äta frukosten ute! Nu syns återigen svarta moln på himlen... Seriöst, blir det någon riktig sommar på semestern eller??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!