söndag 17 juli 2016

Lite bittert är det allt...

Usch och fy... Jag känner mej en gnutta bitter... Alltså som sagt, jag har lovat mej själv att INTE klaga på väder och vind. Men seriöst vad fasen ska man göra? Det känns nästan som om det är slut på sommaren, att det typ är v32 eller 33..
Men nej, jag ska ju inte vara bitter för sjutton. En sketen vecka har bara gått av min semester och jag har 3 underbara kvar!
Men jag har ännu jädrit svårt att varva ner och koppla av och att bara vara.. En fruktansvärd stress bor inuti min kropp och det är banne mej skitsvårt att bli av med den hur jag än försöker... Känner att jag jagar något men vet inte vad? Kanske är det solen jag jagar?;-)
Här hemma i Skillingaryd är det typ helt dött.. Lite som om någon släppt ner en bomb. Dött och tråkigt och nu vill jag bara bort härifrån..
Jag älskar verkligen att bo här, men inte nu på semestern, kusligt dött är det här nu...
Vi hade tänkt paddla någon dag, men allt beror ju på hur vädret blir.. Ingen hitt att sitta på en sjö i regn och rusk.. Vad gör man istället? Bränner pengar på shopping? Inte så bra ju;-)
Guuuud, allt blir verkligen så tråkigt när solen inte behagar att komma fram!
Nästa vecka (om ett par dagar alltså) drar vi till vårt älskade smultronställe! Jag hoppas verkligen att jag då kommer att kunna hitta den där härliga semesterkänslan i bröstet, den som absolut inte finns där nu...
Alltså det är väl en himlans tur att vi har Thailand att se fram imot om exakt 157 dagar! Då hoppas jag verkligen att solen vill nå våra nakna kroppar i sanden i 2 härliga veckor!;-)
Men som sagt, nu har vi hela 3 veckor sommarsemester här i Sverige att njuta av först och JA det ska vi så klart försöka göra, varken soljäkeln vill visa sitt vackra sken eller inte. Får väl försöka göra det bästa av situationen i alla fall... Hitta på några roliga små dagsutflykter! Oftast finns de där små "guldställenen" där man minst anar det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!